Google viert 25ste verjaardag! Dat verdient een wensenlijstje!

Google is 25 jaar: wat een reis!

Google is 25 jaar oud! Dat is een kwarteeuw van zoeken, klikken en scrollen door het wereldwijde web. Laten we eens kijken naar deze epische reis. In 1998, begonnen twee nerds, Larry Page en Sergey Brin, met het knutselen aan een zoekmachine in hun garage. Ze noemden het Google, en het veranderde alles.

Je herinnert je vast nog wel de dagen van AltaVista en Yahoo! Zoeken was een rommeltje. Maar Google maakte het simpel. Een zoekbalk en dat kleurrijke logo, en je was op weg naar informatie-goud. Hoe deden ze dat? Met hun coole PageRank-algoritme dat websites rangschikte op basis van relevantie. Simpel maar briljant.

Vandaag viert Google 25 jaar

In 2005 blies Google ons nomaals omver met Maps. Geen gedoe meer met papieren kaarten; je kon nu overal naartoe met een paar klikken.

Google Translate (2006) maakte taalbarrières tot een ding uit het verleden. Dankzij Google kunnen we nu de hele wereld begrijpen, zelfs als we elkaars taal niet spreken.

Google werd al snel de baas van de digitale wereld. Android kwam in 2005, YouTube werd gekocht in 2006, en Google Cloud betrad de cloudcomputing-arena. In 2015 gooide Google zijn structuur om en werd Alphabet Inc. geboren. Google werd gewoon een dochteronderneming van dit gigantische techmonster.

Dus, wat brengt de toekomst? Met AI, quantumcomputers en andere gekke technologieën op de loer, is het raden naar wat Google nog voor ons in petto heeft.

Laten we een virtueel glas heffen op Google en 25 jaar van epische zoekopdrachten. Op naar nog eens 25 jaar van online avonturen! 🎉🍾🚀

Google 25 jaar! Maak eenvoudig een wensenlijstje met Google producten

Op 27 september 2023 viert Google haar 25ste verkaardag. Om dit te vieren kun je jezelf trakteren op een scala aan innovatieve producten die Google heeft uitgebracht. Van entertainment tot slimme technologie, er is voor elk wat wils.

Stap 1: Registreer en maak je eigen online verlanglijstje voor je verjaardag.

Stap 2: Deel je verlanglijstje met familie en vrienden.

Stap 3: Ontvang de gewenste technologische snufjes van je online lijstje en geniet.

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online