Cadeau ideeën voor een jongen van 2 jaar

Hieperdepiep hoera! Jouw zoontje, kleinzoon, broertje of neefje wordt binnenkort 2 jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op deze leeftijd maakt een kind zijn verjaardag heel bewust mee en kun je dus flink uitpakken met de versiering, de taart en de cadeaus. Maar wat geef je een jongen van 2 jaar eigenlijk voor zijn verjaardag? En wat zet je als ouder op het verlanglijstje voor vrienden en familieleden? Daarmee helpen wij je graag!

balonnen

Cadeau jongen 2 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een jongen van 2 jaar

  • Little dutch houten verjaardagstaart, kan de jarige zijn verjaardag keer op keer opnieuw beleven en vieren.
  • Duplo goederentrein, duplo is fantastisch speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar oud.
  • De Fisher-Price speelgoedkassa is een echte klassieker waar alweer een nieuwe generatie ontzettend veel plezier aan zal beleven.
  • Crayon rocks, deze krijtjes van sojawas zijn niet-giftig, veilig in gebruik en bovendien heel goed vast te houden met kleine handjes.
  • SES kleuren met water, aantal mooie prenten en een kwastje met water creëert jouw kleintje de mooiste tekeningen.
  • New classic toys houten legpuzzel is een echte klassieker, maar zal ook de jongste kinderen van deze generatie urenlang zoet houden.
  • Voorleesboeken, voorlezen is al vanaf jonge leeftijd ontzettend belangrijk. Het stimuleert de taalontwikkeling en is een bijzonder momentje samen.
  • Playmobile 1.2.3 dit is wat grover Playmobil waar het jongetje van 2 heerlijk mee kan spelen.
  • Buitenspeelgoed, speelgoed voor in de zandbak, tuin of zwembadje.

Little Dutch houten verjaardagstaart

Kinderen van 2 jaar vinden niets leuker dan de volwassenen in hun leven kopiëren. Cadeaus voor jongens waarmee ze alledaagse dingen kunnen naspelen, zoals koken, bellen, werken en huishouden, is dan ook een grote hit. Met deze Little Dutch houten verjaardagstaart kan de jarige zijn verjaardag keer op keer opnieuw beleven en vieren. Of hij kan een feestje geven voor zijn favoriete knuffels.

Het gemak van een (online) verlanglijstje voor jouw zoontje

Als je een verjaardagsfeestje gaat organiseren voor jouw zoon, dan is het heel verstandig om een verlanglijstje te maken. Door een wensenlijstje te maken , bij voorkeur online, kun je een overzicht geven van de leukste cadeaus voor jouw kind voor iedereen die de verjaardag bijwoont. Zo geef je iedereen in één keer cadeau-inspiratie en voorkom je dubbele cadeaus of ongewenste cadeaus. Met een goed gevulde wensenlijst hebben gasten bovendien meer dan voldoende om uit te kiezen.

Dit verlanglijstje hoef je natuurlijk niet vlak voor de verjaardag te maken. Je kunt het hele jaar door het lijstje vullen met leuke speeltjes, boekjes, kleding, spelletjes en accessoires die je tegenkomt. Zo ben je niet ongeïnspireerd op het laatste moment, maar heb je een uitgebreid verlanglijstje waar zowel jouw schoonouders als jouw collega’s iets leuks op kunnen vinden dat binnen hun budget past.

Inspiratie voor een cadeau voor een jongen van 2 jaar

Heb je nog wat ruimte over op het digitale wensenlijstje van jouw zoon? Of ben je uitgenodigd op een verjaardag en zoek je nog cadeau inspiratie? Dan geven wij je graag leuke tips voor cadeaus voor een jongen van 2 jaar.

Duplo Goederentrein

Duplo is fantastisch speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar oud. De blokken zijn groot genoeg voor de kleine handjes en robuust en divers genoeg om eindeloos mee te spelen. De Lego Duplo Goederentrein is een uitgebreide set waarop de stoere kleine jongen nooit uitgekeken raakt. Bovendien is de set goed te combineren met andere pakketten van Duplo.

Fisher-Price Speelgoedkassa

De Fisher-Price Speelgoedkassa is een echte klassieker waar alweer een nieuwe generatie ontzettend veel plezier aan zal beleven. De kassa werkt echt en door de muntjes in de kassa te doen, oefent jouw kleintje zijn motoriek tijdens het spelen. Wat voor winkeltje zal jouw zoon openen?

Crayon Rocks

Kinderen, jong en oud, zijn gek op knutselen en kleuren, maar op jonge leeftijd is het soms moeilijk om veilige knutsel- en kleurmaterialen te vinden. Gelukkig zijn er Crayon Rocks. Deze krijtjes van sojawas zijn niet-giftig, veilig in gebruik en bovendien heel goed vast te houden met kleine handjes. Bovendien leren kinderen met deze krijtjes al op jonge leeftijd de juiste pengreep aan.

New Classic Toys houten legpuzzel

Een houten legpuzzel is een echte klassieker, maar zal ook de jongste kinderen van deze generatie urenlang zoet houden. De houten legpuzzel over vervoersmiddelen van New Classic Toys is een puzzel met 16 stukjes die jouw zoontje, kleinzoon of neeftje keer op keer weer zal willen maken. De puzzel helpt bovendien bij het herkennen van kleuren en vormen en het ontwikkelen van de fijne motoriek.

Voorleesboeken

Voorlezen is al vanaf jonge leeftijd ontzettend belangrijk. Het stimuleert de taalontwikkeling en is een bijzonder momentje samen, bijvoorbeeld aan het einde van een drukke dag, vlak voor het slapengaan. Deze boeken zijn enkele van onze favoriete voorleesboeken voor jongens van 2 jaar oud:

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 1 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 1 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 3 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 3 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 4 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 4 jaar

Maak het verlanglijstje van jouw zoon op Wensenlijstjes.nl

Zit je boordevol cadeau ideeën voor jouw jongen van 2 jaar? Maak dan snel een wensenlijstje aan op Wensenlijstjes.nl. Hier kun je namelijk snel en eenvoudig de verlanglijstjes voor iedereen in het gezin maken en beheren. Een account aanmaken is helemaal gratis en de gemaakte verlanglijstjes kun je heel eenvoudig naar alle gasten van het verjaardagsfeestje sturen. Zij kunnen op hun gemak hun favoriete cadeau uitzoeken en afstrepen. Zo wordt het maken van verlanglijstjes wel heel makkelijk! Bekijk voor meer inspiratie ook de cadeau ideeën voor een jongen van 1 jaar.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online