Cadeau ideeën voor een meisje van 2 jaar

Jouw dochter, kleindochter of nichtje wordt binnenkort alweer 2 jaar oud. Wat gaat de tijd toch snel! Nog maar even geleden was ze een baby en nu is ze een nieuwsgierige peuter. Een peuter met een heel eigen willetje die haar tweede verjaardag heel bewust zal meemaken. Genoeg redenen dus als ouder om er een spetterend feest van te maken met haar favoriete taart, vrolijke versiering en natuurlijk een heleboel leuke cadeaus. Maar wat geef je een meisje van 2 jaar? Daar helpen wij je uiteraard mee. We vertellen je precies hoe je een verlanglijstje kunt maken en welke cadeaus voor een meisje van 2 jaar niet op dat verlanglijstje mogen ontbreken. Zoek jij als opa, oma, oom of tante een cadeau om zelf te geven? Ook dan zit je hier goed!

happy bday

Cadeau meisje 2 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 2 jaar

  • V-tech tante Jet theeset, is een must have voor alle kinderen die gek zijn op theepartijtjes.
  • Little dutch houten snijfruit voor in hun eigen speelkeukentje.
  • New classic toys houten legpuzzel, ze hebben urenlang plezier van dezelfde puzzel en het ontdekken van vormen, kleuren en patronen.
  • SES kleuren met slechts water en een kwastje creëren ze de mooiste kleurplaten zonder geknoei met verf.
  • Smoby glijbaan, is speciaal ontworpen voor kleintjes en past prima in de huiskamer of in de achtertuin.
  • De Duplo getallentrein is een klassieker waar de kleine niet op uitgekeken raakt.
  • Voorleesboeken, door regelmatig voor te lezen geef je een kind een enorme voorsprong qua taalontwikkeling.
  • Een kleurboek kan niet ontbreken in het lijstje van cadeautips voor een meisje van 2
  • Een speelgoedpop is een cadeau waar meisjes van 2 nog veel plezier aan hebben.

Vtech Tante Jet theeset

De schattige Vtech Tante Jet theeset is een must have voor alle kinderen die gek zijn op theepartijtjes, kokkerellen en het nadoen van hun ouders. De jarige jet kan niet alleen alle gasten trakteren op thee en een stukje taart, maar leert ook nog eens over kleuren, vormen en getallen. De set bevat 30 verschillende melodietjes en zes leuke liedjes.

Zo stel je een (online) verlanglijstje op voor jouw dochter

Bij het organiseren van een verjaardagsfeestje heb je veel om aan te denken. Je verstuurt de uitnodigingen, bestelt taart, zorgt voor hapjes en versiert het huis voor het feest. En tussen de bedrijven door zul je ook nog moeten bedenken wat leuke cadeautjes zijn om te vragen aan alle gasten.

De zorgen om geschikte cadeaus voor meisjes die echt in de smaak zullen vallen bij jouw dochter kun je voortaan van je afzetten. Met een verlanglijstje hoef jij je hier namelijk niet meer druk om te maken op het laatste moment. Door een online wensenlijstje bij te houden gedurende het jaar heb je een uitgebreid verlanglijstje klaar op het moment dat de gasten van het feestje daarom vragen. Elke keer dat je een leuke puzzel, een spannend boek, een schattig speeltje of leuke kleding ziet, noteer je dit direct op het verlanglijstje. Nu hoef je rond de verjaardag alleen nog maar het lijstje te delen met familieleden en vrienden. Klaar is kees!

Inspiratie voor een cadeau voor een meisje van 2 jaar

Kun je toch nog wel wat inspiratie gebruiken voor cadeaus voor een meisje van 2 jaar? Voor op het verlanglijstje van je dochter, of om zelf te kopen en te geven aan je nichtje, kleinkind of het dochtertje van je vrienden? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Onderstaande cadeaus zijn een absolute hit op deze leeftijd!

Little Dutch houten snijfruit

Kinderen op deze leeftijd leren ontzettend veel van het nadoen van grote mensen. Het liefst willen ze, net als papa en mama, ook snijden, roeren, bakken en koken. Nu is dat nog erg gevaarlijk, maar met het Little Dutch houten snijfruit kunnen ze veilig in hun eigen keukentje kokkerellen.

New Classic Toys houten legpuzzel

Veel jonge kinderen vinden het fantastisch om te puzzelen. Ze hebben urenlang plezier van dezelfde puzzel en het ontdekken van vormen, kleuren en patronen. Bovendien is puzzelen heel goed voor de fijne motoriek. De houten legpuzzel van New Classic Toys is prachtig om te zien en heeft 16 stukjes met vrolijke dieren om het meisje van 2 keer op keer uit te dagen.

SES Kleuren met water

Het is belangrijk om de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren, maar vaak geeft het zoveel rommel. Daarom zijn de pakketten van SES Kleuren met water ideaal speelgoed voor 2-jarigen. Met slechts water en een kwastje creëren ze de mooiste kleurplaten zonder geknoei met verf. Het is volledig veilig en de kleurplaten zijn keer op keer opnieuw te gebruiken.

Smoby glijbaan

Wat zal jouw peuter blij zijn bij het zien van haar eigen glijbaan! De Smoby glijbaan is speciaal ontworpen voor kleintjes en past prima in de huiskamer of in de achtertuin. De glijbaan is makkelijk in elkaar te zetten en kan zelfs aangesloten worden op een tuinslang voor een waterval!

Duplo Getallentrein

Wie is er niet groot geworden met Duplo en Lego? Dit bouwspeelgoed is leuk voor jong en oud en vanaf 2 jaar kan jouw kind beginnen met zijn verzameling. De Duplo getallentrein is een klassieker waar de kleine niet op uitgekeken raakt. En als jouw dochter wat ouder is, kan ze de blokjes eindeloos combineren met andere Duplo pakketten en mooie nieuwe dingen bouwen.

Voorleesboeken

Wist je al dat voorlezen heel nuttig is voor de ontwikkeling van een kind? Door regelmatig voor te lezen geef je een kind een enorme voorsprong qua taalontwikkeling. Bovendien krijgt een kind de kans om een echte liefde voor boeken te ontwikkelen. Dit zijn enkele van onze favoriete voorleesboeken voor meisjes van 2 jaar en ouder:

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 1 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 1 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 3 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 3 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 4 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 4 jaar

Maak het verlanglijstje van jouw dochter op Wensenlijstjes.nl

Het maken van een verlanglijstje was nog nooit zo makkelijk. Breng een bezoek aan Wensenlijstjes.nl en creëer snel en eenvoudig jouw eigen account. Registeren is helemaal gratis. Nu kun je verlanglijstjes voor iedereen in het gezin opstellen, of het nu voor een verjaardagsfeest, Kerstmis of een bruiloft is. Het verlanglijstje deel je eenvoudig met anderen en zij kunnen op hun beurt afstrepen wat er is gekocht. Dat scheelt enorm veel tijd en moeite bij de organisatie van een feestje! Bekijk voor meer inspiratie ook de cadeau ideeën voor een meisje van 1 jaar.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online