Cadeau inspiratie voor een jongen van 3 jaar

Een jongetje van 3 jaar is al een aardige avonturier, of het nou met het buiten spelen is of dat die met alle fantasie zijn speelgoed tot leven brengt! Drie jaar oud is natuurlijk al een hele mijlpaal en dat wil je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar <b>wat geef je nou cadeau aan een jongen van 3 jaar?</b> Met onze leuke tips en cadeau ideeën helpen wij je graag verder op weg!

jongen 3 jaar

Cadeau jongen 3 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een jongen van 3 jaar

 • V-tech toet toet autogarage, er zijn talloze autootjes om mee door de garage te rijden en zo staat deze set garant voor urenlang speelplezier.
 • Ik leer cijfers is ontzettend leuk voor peuters en kleuters en is een goede voorbereiding op de kleuterschool.
 • Duplo brandweerkazerne, hij raakt hier niet op uitgekeken!
 • Play Doh starter tas, deze kindvriendelijke speelklei is verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en sets.
 • Bosch tuinman set, verras hem met deze super leuke uitgebreide Bosch tuinman set.
 • SES ik leer knippen, mozaïeken en prikken, houdt hij van knutselen? Dan is dit echt een aanrader!
 • Voorleesboeken, is ook altijd een goed idee om te kopen en het is goed voor zijn ontwikkeling.
 • Knikkerbaan, perfect voor urenlang speelplezier en educatieve ontwikkeling!
 • Klassiekhamerspeelgoed in een modern jasje. Terwijl de kleurrijke, niet-verwijderbare staafjes in de hamerbank op en neer bewegen, spelen ze kiekeboe en laten ze om de beurt hun vrolijke glimlach zien.
 • Speelgoedkassaset, met accessoires om de kennis van kinderen van kassa's, supermarktactiviteiten te ontmoeten en de praktische en communicatieve vaardigheden van kinderen te activeren.

Vtech Toet Toet autogarage

Jonge kinderen zijn gek op spelen met autootjes en deze plastic garage met accessoires kan wel tegen een stootje. De Vtech Toet Toet autogarage is een onderdeel van een hele serie waarmee hij zijn eigen stad kan bouwen. Er zijn talloze autootjes om mee door de garage te rijden en zo staat deze set garant voor urenlang speelplezier en zijn hiermee erg leuke cadeaus voor jongens.

Van cadeau inspiratie een verlanglijstje maken

Ben je hier voor inspiratie en cadeautips of vraag je je af hoe je ervoor zorgt dat iedereen weet wat een leuk cadeau is voor jouw jongen van 3 jaar? Dan zit je hier goed! Maak heel eenvoudig een online verlanglijstje van alle favoriete cadeaus voor de jarige job. Deze kun je vlak voor de verjaardag opstellen, maar natuurlijk ook al maanden van tevoren opzetten. Elke keer als hij iets leuks in de winkel ziet, kun je het speeltje toevoegen aan het lijstje. Zo zit je nooit om cadeau-ideeën te broeien. Dit online lijstje deel je vervolgens makkelijk en gratis met alle gasten en zo heeft iedereen inspiratie voor een leuk cadeau voor een jongen van 3 jaar oud.

Ik Leer Cijfers

De educatieve spellen van Ik Leer zijn ontzettend leuk voor peuters en kleuters en zijn een goede voorbereiding op de kleuterschool. Met Ik Leer Cijfers leer je spelenderwijs de cijfers herkennen en de basis van tellen. Het is bovendien ook een leuk spel om zowel samen als alleen te spelen.

Cadeau ideeën en tips jongen van 3 jaar

Een verlanglijstje is dus zo gemaakt en makkelijk gedeeld. Maar zit je nog om inspiratie verlegen? Lees dan vooral even verder. Hier zijn onze beste cadeau tips in 2023 voor een jongen van 3 jaar!

Duplo brandweerkazerne

De wereld van Duplo spreekt enorm tot de verbeelding en de Duplo brandweerkazerne is dan ook een supergoed cadeau voor een jongen van 3 jaar oud. De set bestaat uit een kazerne, een helicopter, een brandweerauto en poppetjes. Hij raakt hier niet op uitgekeken!

Play-Doh starter tas

Wie is er niet groot geworden met Play-Doh? Deze kindvriendelijke speelklei is verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en sets. De Play-Doh starter tas bevat vier potjes kleine en leuke vormpjes en accessoires om mee aan de slag te gaan.

SES Ik leer knippen, mozaïeken en prikken

Is hij erg creatief en graag bezig met zijn handen? Dan is de SES Ik leer knippen, mozaïeken en prikken echt een aanrader. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en leren ze op toegankelijke wijze deze basisvaardigheden aan.

Voorleesboeken

Wij vinden boeken ook altijd een fantastisch cadeau voor een kinderverjaardag. Een boek kun je gezellig samen lezen en je hebt er keer op keer weer plezier van. Bovendien is het lezen en het voorlezen heel goed voor de ontwikkeling. Deze boeken zijn onze favoriete voorleesboeken en kunnen wij absoluut aanraden als 2023 cadeau tip voor een jongen van 3 jaar;

 • Elke dag Dikkie Dik van Jet Boeke
 • De Gruffalo van Julia Donaldson
 • Marcs grote gevaarlijke tanden van Jarvis
 • Ik zou wel een kindje lusten van Sylviane Donnio
 • Mijn mooiste voorleesboek van Kikker van Max Velthuijs

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 1 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 1 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 2 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 2 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 4 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 4 jaar

Je eigen online verlanglijstje maken op Wensenlijstjes.nl

Nu je het verlanglijstje compleet hebt gemaakt met deze mooie cadeau ideeën is het tijd om het lijstje te delen met anderen. Op Wensenlijstjes.nl stel je heel eenvoudig jouw lijstje op en deel je deze in een paar klikken met anderen. Een account aanmaken is simpel en helemaal gratis. Bovendien kun je met jouw account voor elke gelegenheid een nieuw wensenlijstje maken. Zo ben je met één account voorbereid op elke verjaardag, feestdag en speciale gelegenheid in de toekomst. Dat is nog eens gemak!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online