Een verlanglijstje maken met tips voor een origineel cadeau voor een jongen van 10 jaar

Als jouw zoon, neefje, broertje of kleinzoon binnenkort 10 jaar oud wordt moet dat natuurlijk groots worden gevierd. Hij is nu tenslotte een echte tiener! Het huis wordt volop versierd, er wordt een heerlijke taart besteld en alle gasten verwennen hem met een mooi cadeau. Kun jij voor deze verjaardag wel wat cadeau-inspiratie gebruiken? Lees dan vooral verder. Wij geven je talloze tips en zeker een leuk cadeau idee voor een jongen van 10 jaar.

cadeau

Cadeau jongen 10 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een jongen van 10 jaar

  • Minecraft, veel jongens van deze leeftijd zijn gek op gamen daarom is dit spel een fantastisch cadeau.
  • Regenwormen, dit spel is snel te spelen en leuk voor het hele gezin én met vrienden.
  • Lego star wars is ontzettend leuk voor jongens van deze leeftijd en heel divers.
  • Smart games IQ circuit zijn echte breinbrekers en zijn afgestemd op specifieke leeftijden en niveau
  • Escape your house, dit spel is speciaal gemaakt voor kinderen en zit boordevol spannende puzzels om op tijd op te lossen om te ontsnappen.
  • Minecraft rugtas, met deze rugtas wordt hij graag gezien!
  • 5 in 1 mechanical coding robot, de robot kan heel veel verschillende dingen en samen ontdekken ze hoe leuk het is om te programmeren.
  • Science pakket van ravensburger is het perfecte cadeau voor een kleine wetenschapper in de dop.
  • Leesboek, bijvoorbeeld Harry Potter of Het Ministerie van Oplossingen
  • Jachtseizoen bordspel is razend populair Je verzamelt een krachtig team van vrienden om aan de ultieme jacht te beginnen.

Minecraft

Veel jongens van deze leeftijd zijn gek op gamen en dan zijn games leuke cadeaus voor jongens. Favoriete spellen zijn onder andere Fortnite, Roblox en Minecraft. Als de jarige nog geen Minecraft heeft, is dit spel een fantastisch cadeau. Hij zal er zonder twijfel heel blij mee zijn en het staat garant voor urenlang speelplezier samen met zijn vrienden. Pas wel op met welk spel je koopt. Minecraft is voor verschillende consoles beschikbaar en je wilt het spel kopen dat past bij de console die hij heeft.

Een leuk cadeau voor een jongen van 10 jaar uitkiezen

Een jongen van 10 jaar is al een echte tiener en heeft interesses die daarbij passen. Meestal spelen jongens van deze leeftijd niet meer met dingen die ze 'kinderachtig' vinden, maar juist met stoer speelgoed. Ze ontwikkelen steeds meer hun eigen voorkeuren en het wordt steeds belangrijker wat hun vrienden ergens van vinden.

Als je een leuk cadeau wilt aanschaffen voor de jarige is het verstandig om te informeren naar de interesses van de jarige job. Iedere jongen heeft tenslotte weer andere hobby's en bezigheden. Laat het cadeau aansluiten op zijn interesses. Houdt hij van lezen? Kies dan een leuk boek uit? Houdt hij van LEGO? Kies dan een mooie LEGO set uit? Speelt hij liever buiten met zijn vrienden? Geef hem dan een goede voetbal of een skateboard cadeau.

Regenwormen

Bordspellen en kaartspellen zijn ontzettend populair bij jong en oud en het aanbod is tegenwoordig erg uitgebreid. Eén leuk spel waarmee je zeker de jarig blij zult maken is Regenwormen. Dit spel is snel te spelen en leuk voor het hele gezin én met vrienden. Er is bovendien een uitbreiding beschikbaar voor nog meer speelplezier.

Een leuk cadeau idee voor een jongen van 10 jaar

Heb je behoefte aan enkele goede cadeausuggesties voor een jongen van 10 jaar? Dan helpen we je natuurlijk graag op weg. Hieronder delen we enkele concrete tips voor een leuk cadeau idee voor een jongen van 10 jaar. Zo kies jij zeker een tof cadeau uit voor de jarige.

LEGO Star Wars

Op deze leeftijd spelen jongens steeds minder met speelgoed, maar LEGO zal zeker nog een paar jaar erg populair blijven. Vooral LEGO Star Wars is ontzettend leuk voor jongens van deze leeftijd en heel divers. Sets zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en heel goed met elkaar te combineren.

Smart Games IQ Circuit

Houdt de jarige van puzzelen en raadsels oplossen? De spelletjes van Smart Games zijn echte breinbrekers en zijn afgestemd op specifieke leeftijden en niveau. Smart Games IQ Circuit is perfect geschikt voor kinderen van 10 jaar oud. Met een boekje vol uitdagingen is hij hier wel even zoet mee.

Escape Your House

Escape rooms en escape room spellen zijn erg populair, ook onder kinderen, maar helaas zijn de meeste spellen nog net te moeilijk voor 10-jarigen. Gelukkig geldt dit niet voor Escape Your House. Dit spel is speciaal gemaakt voor kinderen en zit boordevol spannende puzzels om op tijd op te lossen om te ontsnappen. Leuk met het hele gezin, maar ook met een groep vrienden.

Minecraft rugtas

Geef je liever een praktisch cadeau voor de verjaardag? Dan maak je zeker indruk met een Minecraft rugtas. Op deze leeftijd hebben de kinderen al een flinke rugtas nodig voor school en met deze rugtas wordt hij graag gezien!

5-in-1 Mechanical Coding Robot

Je eigen robot bouwen die allerlei taakjes kan uitvoeren? Yes! Met de 5-in-1 Mechanical Coding Robot van Construct & Create kan de jarige spelenderwijs leren coderen en zijn eigen robot bouwen en instellen. Ballen gooien, grijpen, tekenen rondjes "draaien:" de robot kan heel veel verschillende dingen en samen ontdekken ze hoe leuk het is om te programmeren.

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 7 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 8 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 9 jaar?

Bekijk cadeau tips

Stel een verlanglijstje op met Wensenlijstjes.nl

Organiseer jij de verjaardag van de 10-jarige en wil je het zo makkelijk mogelijk maken voor de genodigden om een leuk cadeau te geven? Stel dan, samen met de jarige job, een verlanglijstje op. Dit kun je hier snel en eenvoudig online doen met een online wensenlijstje. Hier maken jullie samen een lijst met de favoriete cadeaus van de jarige. Deze lijst kun je in één klap verzenden naar alle vrienden en familieleden. Zij selecteren hun favoriete cadeau, vinken deze af van de lijst en zo heeft iedereen voldoende inspiratie. De jarige krijgt gegarandeerd wat hij leuk vindt en jij als organisator hebt er geen omkijken meer naar.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online