Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een meisje van 4 jaar

Wordt jouw dochter, nichtje, kleindochter of de dochter van vrienden binnenkort 4 jaar oud? Dan staat je een leuk feest te wachten! Een kinderverjaardag is altijd een gezellig partijtje en een leuk cadeau voor een meisje van 4 jaar oud mag daar natuurlijk niet bij ontbreken? Maar wat geef je een kleuter nu eigenlijk cadeau? Na het lezen van dit artikel heb je gegarandeerd een perfect cadeau idee voor een meisje van 4 jaar.

meisje 4 jaar

Cadeau meisje 4 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 4 jaar

  • Totum sieradendoosje, de jarige kan zelf haar sieradendoosje versieren en er haar mooiste schatten in bewaren.
  • Lego duplo wilde dieren Zuid-Amerika, een uitgebreide set biedt eindeloos speelplezier.
  • Ravensburger paw patrol kinderpuzzel, de pups van Paw Patrol zijn de helden van veel kleuters.
  • Eén van de leukste spelletjes voor beginners is Haba Ganzenpas.
  • Suoto kinderstep, met deze toffe kinderstep is zij helemaal in stijl!
  • Leuke prentenboeken, door regelmatig voor te lezen geef je een kind een enorme voorsprong qua taalontwikkeling.
  • Stabilo kleurpotloden, zijn ideaal voor kleine picasso's die graag veel kleur gebruiken in de creatieve zin.
  • Kralen om zelf sieraden te maken, met deze kralenset kunnen 4-jarige meisjes een armbandje, ketting of sleutelhanger maken met hun favoriete kleuren kraaltjes.
  • Playmobil voor meisjes van 4 jaar, je hebt bijvoorbeeld sets waarbij je je eigen prinsessenkasteel of paardenmanege kan bouwen, hoe leuk is dat?
  • Barbiepop is een leuk cadeau waar je een 4-jarig meisje heel blij mee zult maken.

Totum sieradendoosje

Veel meisjes op deze leeftijd zijn gek op eenhoorns, de kleur roze en alles wat glittert. Een Totum sieradendoosje is dan ook een fantastisch cadeau. De jarige kan zelf jaar sieradendoosje versieren en er haar mooiste schatten in bewaren.

Dit vindt een meisje van 4 jaar leuk

Met 4 jaar kun je een kind echt geen peuter meer noemen. Ze is helemaal klaar voor de basisschool, heeft haar woordje zeker al klaarstaan en ze heeft een rijke fantasiewereld. Op de kleuterschool zal ze alles leren over cijfers, letters, vormen, kleuren en de dagen van de week, maar thuis is ze ook continu aan het bijleren. Meisjes van 4 vinden het leuk om te spelen met speelgoed dat de fantasie prikkelt, maar kunnen zich ook helemaal verliezen in een rollenspel. Op deze leeftijd leren kinderen ook steeds beter samen te werken en samen te spelen met anderen en op de basisschool wordt dit nog verder gestimuleerd. Als je met deze kennis in het achterhoofd op zoek gaat naar een cadeautje, vind je gegarandeerd iets wat goed in de smaak zal vallen als cadeau voor een meisje van 4 jaar.

LEGO DUPLO wilde dieren van Zuid-Amerika

Ook voor 4-jarigen is LEGO DUPLO nog steeds een heel erg leuk cadeau. Een uitgebreide set, zoals de LEGO DUPLO wilde dieren van Zuid-Amerika set, biedt eindeloos speelplezier. De diertjes nodigen enorm uit tot het bedenken van spannende verhalen en de set is goed te combineren met andere sets van LEGO DUPLO.

Een cadeau idee voor een meisje van 4 jaar

Vind je het toch nog wat lastig om een cadeau te bedenken voor de verjaardag van een kleuter? Dan helpen wij je uiteraard graag op weg. Wij delen het leukste speelgoed en de beste spelletjes om cadeau te doen aan een meisje van 4 jaar oud.

Ravensburger Paw Patrol kinderpuzzel

De pups van Paw Patrol zijn de helden van veel kleuters en speelgoed met hun favoriete karakters erop is altijd een hit. De kinderpuzzel van Ravensburger van Paw Patrol zal dan ook zeker in de smaak vallen en garant staan voor urenlang puzzelplezier. De doos bevat 2 puzzels van 24 stukjes.

Haba Ganzenpas

Het leuke aan de kleuterleeftijd is dat je echt gezellig samen kunt spelen. Bord- en kaartspelletjes kunnen langzaamaan worden geïntroduceerd voor gezellig spelletjesavonden met het gezin. Eén van de leukste spelletjes voor beginners is Haba Ganzenpas. De regels zijn eenvoudig te begrijpen en het spel is keer op keer leuk om te spelen.

Suoto kinderstep

Met deze toffe kinderstep is jouw nichtje, kleindochter, peetkind of dochter helemaal in stijl! De Suoto kinderstep is prachtige roze en heeft lichtgevende wielen die oplichten tijdens het rijden. De step is bovendien zeer robuust en in hoogte verstelbaar. Zo heeft de kleuter er nog jaren plezier van.

Leuke prentenboeken

Wist je al dat voorlezen heel nuttig is voor de ontwikkeling van een kind? Door regelmatig voor te lezen geef je een kind een enorme voorsprong qua taalontwikkeling. Bovendien krijgt een kind de kans om een echte liefde voor boeken te ontwikkelen. Dit zijn enkele van onze favoriete prentenboeken voor meisjes van 4 jaar en ouder

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 3 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 3 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 5 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 5 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 6 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 6 jaar

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Heeft jouw dochter heel specifieke ideeën over haar cadeautjes? Of wil je graag dubbele cadeaus en ongeschikte cadeaus voorkomen? Maak dan eenvoudig een verlanglijstje aan voor de verjaardag van jouw dochter op Wensenlijstjes.nl. Hier kun je helemaal gratis een wensenlijstje opstellen én versturen naar alle gasten. Zo weet je zeker dat iedereen een cadeau idee ontvangt voor een meisje van 4 jaar oud.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online