Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een meisje van 4 jaar

Wordt jouw dochter, nichtje, kleindochter of de dochter van vrienden binnenkort 4 jaar oud? Dan staat je een leuk feest te wachten! Een kinderverjaardag is altijd een gezellig partijtje en een leuk cadeau voor een meisje van 4 jaar oud mag daar natuurlijk niet bij ontbreken? Maar wat geef je een kleuter nu eigenlijk cadeau? Na het lezen van dit artikel heb je gegarandeerd een perfect cadeau idee voor een meisje van 4 jaar.

Dit vindt een meisje van 4 jaar leuk

Met 4 jaar kun je een kind echt geen peuter meer noemen. Ze is helemaal klaar voor de basisschool, heeft haar woordje zeker al klaarstaan en ze heeft een rijke fantasiewereld. Op de kleuterschool zal ze alles leren over cijfers, letters, vormen, kleuren en de dagen van de week, maar thuis is ze ook continu aan het bijleren. Meisjes van 4 vinden het leuk om te spelen met speelgoed dat de fantasie prikkelt, maar kunnen zich ook helemaal verliezen in een rollenspel. Op deze leeftijd leren kinderen ook steeds beter samen te werken en samen te spelen met anderen en op de basisschool wordt dit nog verder gestimuleerd. Als je met deze kennis in het achterhoofd op zoek gaat naar een cadeautje, vind je gegarandeerd iets wat goed in de smaak zal vallen als cadeau voor een meisje van 4 jaar.

Een cadeau idee voor een meisje van 4 jaar

Vind je het toch nog wat lastig om een cadeau te bedenken voor de verjaardag van een kleuter? Dan helpen wij je uiteraard graag op weg. Wij delen het leukste speelgoed en de beste spelletjes om cadeau te doen aan een meisje van 4 jaar oud.

LEGO DUPLO wilde dieren van Zuid-Amerika

Ook voor 4-jarigen is LEGO DUPLO nog steeds een heel erg leuk cadeau. Een uitgebreide set, zoals de LEGO DUPLO wilde dieren van Zuid-Amerika set, biedt eindeloos speelplezier. De diertjes nodigen enorm uit tot het bedenken van spannende verhalen en de set is goed te combineren met andere sets van LEGO DUPLO.

Ravensburger Paw Patrol kinderpuzzel

De pups van Paw Patrol zijn de helden van veel kleuters en speelgoed met hun favoriete karakters erop is altijd een hit. De kinderpuzzel van Ravensburger van Paw Patrol zal dan ook zeker in de smaak vallen en garant staan voor urenlang puzzelplezier. De doos bevat 2 puzzels van 24 stukjes.

Haba Ganzenpas

Het leuke aan de kleuterleeftijd is dat je echt gezellig samen kunt spelen. Bord- en kaartspelletjes kunnen langzaamaan worden geïntroduceerd voor gezellig spelletjesavonden met het gezin. Eén van de leukste spelletjes voor beginners is Haba Ganzenpas. De regels zijn eenvoudig te begrijpen en het spel is keer op keer leuk om te spelen.

Leuke prentenboeken

Wist je al dat voorlezen heel nuttig is voor de ontwikkeling van een kind? Door regelmatig voor te lezen geef je een kind een enorme voorsprong qua taalontwikkeling. Bovendien krijgt een kind de kans om een echte liefde voor boeken te ontwikkelen. Dit zijn enkele van onze favoriete prentenboeken voor meisjes van 4 jaar en ouder

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 1 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 2 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 3 jaar?

Bekijk cadeau tips

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Heeft jouw dochter heel specifieke ideeën over haar cadeautjes? Of wil je graag dubbele cadeaus en ongeschikte cadeaus voorkomen? Maak dan eenvoudig een verlanglijstje aan voor de verjaardag van jouw dochter op Wensenlijstjes.nl. Hier kun je helemaal gratis een wensenlijstje opstellen én versturen naar alle gasten. Zo weet je zeker dat iedereen een cadeau idee ontvangt voor een meisje van 4 jaar oud.

Registeren

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online