Dit zijn de mooiste cadeaus om aan je moeder te geven

Is je moeder binnenkort jarig of staan de feestdagen weer voor de deur? Dan is het tijd om cadeau-inkopen te doen. Weet je nog niet precies wat je voor je moeder kunt kopen? Wij helpen je! In dit artikel zetten we de beste inspiratie voor mooie cadeaus voor je moeder op een rij.

verlanglijstje moeder

Top 10 moeder cadeaus

De cadeaus in dit rijtje doen het eigenlijk altijd goed!

 • Een bos bloemen - bijna alle moeders zullen hier blij mee zijn. Kies voor een weelderige en kleurrijke bos. Dit cadeau doet het vooral goed op onverwachte momenten en als bedankje.
 • Kaarsen voor in huis, zowel grote als kleine.
 • Een cadeaumand met leuke en lekkere producten voor in de keuken.
 • Haar favoriete luchtje.
 • Een plantje voor binnen of buiten als ze groene vingers heeft.
 • Een cadeaubon voor de sauna of een volledig verzorgde dag in de sauna.
 • Een doosje luxe bonbons.
 • Een fotoboek met foto's van jullie samen en jouw herinneringen hierbij.
 • Geef een verwenpakketje voor een spa-dag "thuis:" lekkere badbruisballen of badolie, verzorgingsproducten en een glas bubbels voor in bad.
 • Neem haar mee uit eten naar een van haar favoriete restaurants!

Hoe vind je cadeautips voor je moeder?

Je wilt je moeder natuurlijk iets geven waar ze iets aan heeft en waar ze blij mee is. Zeker wanneer ze geen verlanglijstje heeft gemaakt kan dat een uitdaging zijn. Je kan haar natuurlijk ook vragen om hier een online wensenlijstje te maken. Maar zorg bovenal voor een cadeau waar ze van kan genieten en niet iets dat haar meer werk bezorgt. Bij het kiezen van een cadeau voor je moeder kun je nadenken over een cadeau voor haar dat ontspanning biedt en werk uit handen neemt. Een baan, een gezin, het huishouden en haar eigen hobby's… Je moeder heeft ongetwijfeld veel zaken die om haar tijd en aandacht vragen. Met het juiste cadeau kun je laten zien dat je dat begrijpt en dat je haar waardeert. Ben je op zoek naar specifieke inspiratie voor moederdag? Neem dan ook een kijkje bij onze leukste moederdag cadeau inspiratie. We beginnen met een top 10 van leuke cadeaus voor moeders, waar altijd wel succescadeaus bij zitten!

In 3 gemakkelijke stappen deel je je online verlanglijstje met familie en vrienden

verlanglijstje

Registreer en maak een online verlanglijstje

verlanglijstje delen

Deel je verlanglijstje met familie en vrienden!

verlanglijstje kado's

Ontvang de cadeautjes van je online lijstje en geniet!

moeder cadeau verlanglijstje

Wanneer je groots wilt uitpakken

Voor sommige gelegenheden wil je echt uitpakken. Of je legt samen met je broers en/of zussen geld in, waardoor jullie een groter budget hebben. Denk dan eens aan een van de volgende moeder cadeau tips!

 • Een weekendje weg in Nederland of buitenland.
 • Een diner in een chic sterrenrestaurant.
 • Apparatuur voor in de keuken, zoals een nieuwe keukenmachine of pannenset - als ze van koken houdt natuurlijk!
 • Ontbijt op bed is natuurlijk een Moederdag klassieker - en kun je groots aanpakken door écht je best te doen. Verse croissantjes, pannenkoeken, lekker fruit, een yoghurtje en een verse bloem op het dienblad. Ook veel moeite doen kan groots zijn. Het hoeft niet altijd duur te zijn!
 • Een abonnement op haar favoriete tijdschrift, zoals de Linda of de Flow.

Op zoek naar leuke cadeaus voor haar?

Bekijk cadeau tips voor haar

Op zoek naar leuke cadeaus voor moederdag?

Bekijk moederdag cadeaus

Op zoek naar leuke cadeaus voor je vader?

Bekijk vader cadeau tips

Het mooiste om je moeder cadeau te doen

Je moeder zal het heel erg waarderen om een mooi cadeau van je te ontvangen. Maar uiteindelijk worden de meeste moeders het gelukkigst wanneer ze tijd kunnen spenderen met hun zoon of dochter. Neem je moeder daarom eens mee op stap. Laat haar kiezen wat jullie gaan doen, of zoek haar favoriete museum op en neem haar daar mee naartoe. Niet alleen laat je zo zien dat je weet waar je moeder zich voor interesseert, jullie zullen ook hele andere en vaak bijzondere gesprekken voeren en nieuwe herinneringen maken!

FAQ

Wat als mijn moeder zegt dat ze geen cadeaus wil ontvangen?

We hebben het onze moeders allemaal wel eens horen "zeggen:" ik hoef geen cadeaus, ik wil gewoon dat jullie aanwezig zijn! Juist dan is het alsnog leuk om je moeder een cadeau te geven, omdat ze het niet verwacht maar het hoe dan ook zeer zal waarderen.

Wat kan ik mijn moeder cadeau doen als ik echt geen geld te besteden heb?

Wanneer je echt geen budget hebt, kun je je moeder ook cadeaus geven die haar werkzaamheden verlichten. Kook bijvoorbeeld een lekkere maaltijd of ruim het huis op. Of biedt aan om onkruid te wieden in de tuin.

Wat is het leukste om te geven aan mijn moeder?

Alle opties die we hierboven noemen zijn succesnummers. Maar onze absolute favoriet is een gezamenlijk uitje - omdat tijd samen het meest waardevolle is dat je een ander kunt geven.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online