De mooiste cadeaus voor je ouders

Soms vraagt een bepaalde gelegenheid om het geven van een mooi cadeau aan je ouders. Bijvoorbeeld omdat ze 25 jaar getrouwd zijn, of omdat je ze wilt bedanken voor hun hulp bij een grote verhuizing. Wat de gelegenheid ook "is:" wij helpen je graag bij het vinden van leuke cadeaus voor je ouders!

verlanglijstje ouders

Flink uitpakken met grote cadeaus voor je ouders

Wie weet wil je je ouders op extra grootse wijze bedanken of feliciteren. Of hebben jij en je broers of zussen allemaal bijgelapt waardoor er een groot budget is ontstaan. Wij weten wel aan wat voor cadeaus jullie dat kunnen besteden!

 • Een citytrip naar een leuke stad binnen Europa. Dat kan met het vliegtuig of trein. Of boek een verrassingstrip, zodat ze pas op het vliegveld de bestemming ontdekken. Dit is een echte knaller voor een grootse gelegenheid!
 • Een diner in een (sterren)restaurant naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen een bijdrage hiervoor te leveren in de vorm van een cadeaubon.
 • Kaarten voor een concert of theatervoorstelling met eventueel een etentje vooraf.
 • Een volledig verzorgd dagje of weekendje weg in Nederland.
 • Een wijnproeverij op locatie of thuis, waarbij ze een aantal flessen wijn mogen uitkiezen.
 • Zijn je ouders gek op gadgets in huis? Dan is een dyson-stofzuiger of aircooler wellicht iets waar ze heel blij van worden.

Hoe vind je cadeau inspiratie voor je ouders?

Je wilt je ouders verrassen met een mooi cadeau om ze te bedanken, te feliciteren of gewoonweg te verrassen. Maar het kan lastig zijn een gezamenlijk cadeau te vinden waar ze beiden even blij mee zijn. Ook zijn de budgetten voor dit soort cadeaus natuurlijk per persoon verschillend. Hebben je ouders geen verlanglijstje gemaakt? Wij helpen je graag op weg met een hoop inspiratie voor cadeaus die je aan je ouders kunt geven. En vraag ze natuurlijk even om hier een online wensenlijstje te maken, wel zo handig! We hebben zowel aan de grote als aan de kleine portemonnee gedacht. Hopelijk is een van onderstaande opties hét cadeau dat perfect is voor jouw ouders!

In 3 gemakkelijke stappen deel je je online verlanglijstje met familie en vrienden

verlanglijstje

Registreer en maak een online verlanglijstje

verlanglijstje delen

Deel je verlanglijstje met familie en vrienden!

verlanglijstje kado's

Ontvang de cadeautjes van je online lijstje en geniet!

Op zoek naar leuke cadeaus voor haar?

Bekijk cadeaus voor haar

Op zoek naar leuke cadeaus voor je moeder?

Bekijk cadeaus voor moeders

Op zoek naar leuke cadeaus voor je vader?

Bekijk cadeaus voor vaders
verlanglijstje ouders

Cadeaus voor je ouders

Misschien is de gelegenheid wat minder groots of heb je een kleiner budget. Ook dan zijn er genoeg cadeaus waar je je ouders blij mee maakt! Denk bijvoorbeeld aan…

 • Een "waardebonnenboekje:" een keer het huis stofzuigen, een drie gangen menu koken, de badkamer poetsen… Genoeg te bedenken!
 • Een flinke bos bloemen met voor elk jaar dat ze samen zijn een andere bloem. Hoe dan ook een kleurrijk boeket!
 • Een dagje naar de sauna, of een cadeaubon hiervoor.
 • Een foto van het hele gezin, afgedrukt op canvas of in een mooie lijst.
 • Een poster van de stad waar ze wonen.
 • Een kookboek of salontafelboek (deze kun je vaak voordelig kopen bij bepaalde boekhandels).

Zo verras je je ouders

Het ligt natuurlijk aan de gelegenheid waarop je het cadeau geeft, maar bij een feest waar familie en vrienden ook zijn uitgenodigd, is het geweldig om een gezamenlijk cadeau te geven. Vraag bijvoorbeeld alle gasten om een foto op te sturen met een kleine anekdote of favoriete herinnering. Deze kun je bundelen in een prachtig boek vol waardevolle herinneringen. Of maak een mooie foto- en videocompilatie van de tijd dat je ouders samen zijn en zet ze in het zonnetje met een emotionele speech.

FAQ

Mijn ouders zijn 25 jaar getrouwd, wat geef ik ze cadeau?

Wanneer je ouders al zo lang samen zijn, is het natuurlijk het leukst om ze een romantisch cadeau te geven. Denk aan een verzorgd dagje sauna, een avondje uit eten of een weekendje weg.

Wat is het leukste om mijn ouders cadeau te geven?

Iedereen is anders, dus er is niet één cadeau dat het beste is. Maar tijd samen is altijd goed. Wanneer was de laatste keer dat jullie als gezin iets leuks hebben gedaan, bijvoorbeeld?

Wat kan ik mijn ouders beter niet geven?

Waarschijnlijk ken jij je ouders het allerbeste en weet je wat ze leuk en interessant vinden. Probeer hierop aan te sluiten! Twijfel je, schakel dan familie of vrienden in.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online