Een verlanglijstje maken met tips voor een leuk cadeau voor een meisje van 10 jaar

Het moment dat jouw dochter, zusje, buurmeisje, nichtje of vriendin 10 jaar oud wordt is een bijzondere gelegenheid die natuurlijk groots gevierd moet worden. Ze is nu een echte tiener en dat is een speciaal moment. Versier het huis met ballonnen en slingers, haal een heleboel lekkere hapjes in huis, nodig vrienden en familieleden uit en overlaad haar met leuke cadeaus. Weet je niet zo goed wat een leuk cadeau is voor een meisje van 10 jaar oud? Dan helpen wij je graag op weg. In dit artikel vind je een heleboel tips voor een cadeau voor een meisje van 10 jaar.

cadeau

Cadeau meisje 10 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 10 jaar

  • L.A.M.A een afkorting voor Leg Alle Minpunten Af, is ontzettend leuk kaartsepl en het is vlot te spelen.
  • Kat knuffel bekend van TikTok is ontzettend populair. Hij is heerlijk zacht en heel geschikt om lekker mee te knuffelen, maar hij staat ook gewoon leuk op haar kamer.
  • Beauty set, de set is heel uitgebreid en staat garant voor urenlang knutselplezier.
  • Casuelle make-up set, daar kan ze lekker mee experimenteren met hun looks.
  • Playmobile adventures of ayuma, met deze reeks heeft Playmobil een heel fantasy land gecreëerd waar eindeloos mee gespeeld kan worden.
  • Top model special design book, daar kan de jarige zelf met sjablonen en stickers haar eigen outfits bedenken en ontwerpen.
  • Leesboeken
  • Kookboek voor kinderen, hoe leuk is het om een kookboek of bakboek cadeau te geven waarmee kinderen steeds beter leren bakken en koken?
  • Nagellak / luchtjes
  • Sieraden, bijvoorbeel een ring of oorbellen.

L.A.M.A.

Kaartspellen zijn tegenwoordig erg populair, ook onder kinderen. Het spel L.A.M.A., een afkorting voor Leg Alle Minpunten Af, is ontzettend leuk en vlot te spelen. Het is zeer geschikt voor meisjes van deze leeftijd, maar ook leuk voor het hele gezin.

Een leuk cadeau voor een meisje van 10 jaar uitkiezen

De meeste meisjes van 10 jaar beginnen zich steeds meer te interesseren voor grote meiden dingen. Poppen vinden ze al snel kinderachtig, maar vaak zijn ze ook nog niet groot genoeg voor de dingen waar pubers zich mee bezighouden. Het kan een uitdagende leeftijd zijn en shoppen voor een leuk cadeau voor meisjes kan net zo lastig zijn.

Gelukkig weten wij goed wat meisjes van deze leeftijd interessant vinden. Ze spenderen veel tijd online. TikTok is favoriet en samen met hun vriendinnen doen ze hun favoriete TikTok dansjes na op school en na schooltijd. Ze laten zich inspireren qua kleding en looks door hun idolen op YouTube en TikTok en natuurlijk elkaar.

Veel meisjes van deze leeftijd zijn ook graag creatief bezig. Tekenen en schilderen zijn erg geliefd, maar ook sieraden maken wordt veel gedaan. Knutselen met kralen, glitters en steentjes werkt ontspannend en daarmee maken ze de mooiste creaties. Knutselmaterialen en knutselpakketten zijn dus zeker een leuk cadeau.

Kat knuffel

De jarige job is dan misschien al een echte tiener, maar ze zal nooit te oud zijn voor schattige en zachte knuffels. Deze kat knuffel is bekend van TikTok en is ontzettend populair. Hij is heerlijk zacht en heel geschikt om lekker mee te knuffelen, maar hij staat ook gewoon leuk op haar kamer.

Een leuk cadeau idee voor een meisje van 10 jaar

Kun jij wel een concrete cadeau tip gebruiken voor de verjaardag van een tienermeisje? Dan helpen we je graag. Wij tippen hieronder enkele leuke cadeaus die goed aansluiten bij de interesses en hobby's van meisjes van deze leeftijd. Zo vind jij gegarandeerd een leuk cadeau voor een meisje van 10 jaar.

Versier je eigen beauty set

Met de Versier je eigen beauty set van kinderidool Jill Schirnhofer kan de jarige zelf sieraden maken en beauty producten versieren met mooie steentjes en glitters. De set is heel uitgebreid en staat garant voor urenlang knutselplezier.

Casuelle make-up set

Op deze leeftijd krijgen veel meisjes interesse in make-up en met een make-up set van Casuelle kun ze lekker experimenteren met hun looks. De set bevat lipgloss, lipsticks, oogschaduw, blush en nagellak in diverse kleuren en verschillende kwastjes die nodig zijn voor de applicatie.

Playmobil Adventures of Ayuma

Speelt de jarige graag met Playmobil? Dan zijn de sets van Adventures of Ayuma een echte aanrader! Met deze reeks heeft Playmobil een heel fantasy land gecreëerd waar eindeloos mee gespeeld kan worden. Elfen, ruïnes, eenhoorns, totemdieren en een magisch land spreken tot de fantasie van kinderen.

Top Model Special Design Book

Met het Top Model Special Design Book kan de jarige zelf met sjablonen en stickers haar eigen outfits bedenken en ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het boek biedt volop ruimte voor een uitgebreide collectie aan prachtige looks. In de reeks vind je nog veel meer design books voor nog meer sjablonen en stickers om mee te experimenteren.

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 7 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 8 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 9 jaar?

Bekijk cadeau tips

Stel een verlanglijstje op met Wensenlijstjes.nl

Ben jij een verjaardagsfeestje aan het organiseren voor de jarige job? Dan kun je hier alle hulp bij gebruiken. Het versieren van het huis, het uitnodigen van de gasten, het verzorgen van de hapjes en drankjes en natuurlijk het shoppen voor cadeaus is een flinke opgave. Gelukkig kun je met een verlanglijstje jouw taken flink makkelijker maken. Neem samen met de jarige de tijd om hier een online wensenlijstje op te stellen. Zij geeft alle cadeautjes op die ze leuk vindt en dit lijstje kunnen jullie via het platform eenvoudig delen met de gasten van het feest. Zo ontvangt iedereen een lijst met suggesties voor een leuk cadeau voor een meisje van 10 jaar. Jij hoeft niet iedereen meer individueel te woord te staan en tips te geven, je voorkomt dubbele cadeaus en de jarige krijgt gegarandeerd wat ze leuk vindt.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online