Dit zijn de beste housewarming cadeaus

Gefeliciteerd, jullie zijn net verhuisd! Is het verhuisstof inmiddels neergedaald en geven jullie een feestje? Dan krijgen jullie ongetwijfeld de vraag gesteld wat jullie graag willen als cadeautje. En hoe meer mensen je uitnodigt, hoe lastiger het wordt om antwoord te geven op deze vraag… Gelukkig kunnen wij je uit de brand helpen met de beste housewarming cadeaus van 2023!

Verlanglijstje housewarming

Top 10 housewarming cadeaus van 2023

De uitdaging zit hem vaak in het vullen van je wensenlijstje. Daarom hebben wij onze beste tips en inspiratie voor je op een rij gezet. Hier is onze top 10 houswarming Cadeau lijst!

  • Je zegt het met bloemen, maar van planten heb je langer plezier.
  • Is jullie verzameling glaswerk al compleet? Wijnglazen, borrelglazen, waterglazen, bierglazen, whiskyglazen…
  • Cheesy maar "leuk:" een kalender met leuke, persoonlijke foto's. Voor het kleinste kamertje.
  • Een frituurpan inclusief olie en snacks, kan 'ie meteen aan tijdens jullie feestje.
  • Zijn jullie van het kokkerellen en hebben jullie nu ein-de-lijk een tuin? Dan is een barbecue natuurlijk een mooie stap.
  • Gek op borrelen? Dan is een borrelpakket natuurlijk nooit weg.
  • Nog op zoek naar een beetje aankleding? Vraag dan die leuke poster cadeau.
  • Een fles wijn is natuurlijk ook altijd welkom.
  • Moeten er nog klussen worden gedaan? Die kun je er natuurlijk gewoon bij zetten. Misschien is een van jullie vrienden wel een ster in het boren van gaatjes of het ophangen van lampen.
  • Mist er toch nog iets in huis? Met een Ikea cadeaukaart sla je nooit de plank mis!

In 3 gemakkelijke stappen deel je je online verlanglijstje familie en vrienden

verlanglijstje

Registreer en maak een online verlanglijstje

verlanglijstje delen

Deel je verlanglijstje met familie en vrienden!

verlanglijstje kado's

Ontvang de cadeautjes van je online lijstje en geniet!

Op zoek naar leuke cadeaus voor een verjaardag?

Bekijk verjaardag cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus voor je huwelijk?

Bekijk huwelijks cadeaus

Op zoek naar leuke cadeaus voor je uitzet?

Bekijk uitzet cadeau tips

Housewarming cadeautip

Wanneer je een verlanglijstje maakt voor jullie feestje, is het wel belangrijk om na te denken over cadeaus die in ieder budget passen. Niet iedereen heft evenveel te besteden! Vandaar ook een goed idee om klusjes op de lijst te zetten. Zo is het heel makkelijk voor vrienden of familie met weinig budget om jullie toch heel blij te maken.

Online wensenlijstje maken

Maar eerst even dit. Hebben jullie al gedacht aan het maken van een online verlanglijstje? Zo kun je namelijk met een druk op de knop je verlanglijstje met al je gasten delen. Zij kunnen gemakkelijk zien waar ze jou het gelukkigst mee maken. Nooit meer cadeaus waar je niet blij mee bent. Daarnaast kunnen gasten het cadeau afstrepen dat ze voor je hebben gekocht. Zo krijg je zelfs geen dubbele cadeaus meer. Ideaal, toch? Maak hier nu je online wensenlijst, simpel, gratis en makkelijk te delen!

FAQ

Wat moet ik niet op een online verlanglijstje zetten?

Je mag natuurlijk al je wensen op een verlanglijstje zetten. Maar zoals we hierboven al aangaven, heeft niet iedereen een groot budget. Hele dure cadeaus zouden wij dus achterwege laten, tenzij dat normaal is binnen je familie of vriendengroep.

Wat voor cadeaus zijn het leukste om te krijgen?

Je weet natuurlijk zelf het beste waar jullie gelukkig van worden en wat het huis nog nodig heeft. Maar in het geval van een housewarming zouden wij kiezen voor praktisch nut boven leuke maar onnodige items. Een verhuizing en wellicht een verbouwing is al duur genoeg, toch?

Wat nou als ik écht niets kan bedenken?

Staat er hierboven nou geen enkel idee dat je aanspreekt, dan kun je ook altijd aangeven dat je spaart voor iets moois. Zo kun je rustig nog even nadenken. En hoewel geld niet het leukste cadeau is om te vragen, zorgt het er wel voor dat je misschien die mooie lamp of tafel kunt aanschaffen met hulp van vrienden en familie. En daar denk je dan iedere keer aan als je naar dat pronkstuk kijkt!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online