Leuke cadeautips voor meisjes van 1 jaar (baby)

Viert jouw dochtertje binnenkort haar eerste verjaardag? Van harte gefeliciteerd! Heb je al een leuk cadeau om te geven aan je meisje van (bijna) 1 jaar? Alhoewel jouw kindje zich van die allereerste verjaardag niets zal herinneren, is het een feestelijke gebeurtenis waar nog vele jaren later met plezier op teruggekeken zal worden. De prachtige foto’s, de gezelligheid en natuurlijk de cadeaus zullen iedereen bijblijven. Maar wat zet je op het verlanglijstje van jouw dochtertje? Wat is een echt leuk cadeau voor een meisje van 1 jaar? Wij helpen je op weg met leuke cadeautips!

Verlanglijstje inspiratie voor een cadeau voor een meisje van 1 jaar

Wil je graag een verlanglijstje maken voor de eerste verjaardag van jouw dochtertje, maar heb je nog geen idee wat je wilt vragen of wat een geschikt cadeau is voor een meisje van 1 jaar? Dan helpen wij je graag op weg! Wij tippen leuke cadeau ideeën voor op jouw wensenlijstje. Ben je op zoek naar inspiratie voor een cadeau voor een jongen van 1 jaar? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

meisje 1 jaar

Cadeau voor meisjes van 1 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 1 jaar

  • Met de Vtech Interactieve Puzzel maakt jouw baby kennis met verschillende dieren en leert ze meer over kleuren en cijfers tijdens het spelen.
  • Little dutch babywalker, de leerzame activiteiten op de loopwagen staan garant voor urenlang speel- en puzzelplezier.
  • Haba knuffelpoppen, kinderen leren essentiële sociale en empathische vaardigheden aan door het spelen met poppen.
  • Playgro stapelbekers, het stimuleert de motoriek en zorgt elke keer weer voor spanning en vermaak als de toren wordt omgegooid.
  • Smartmax, mijn eerste geluiden en zintuigen, leert kinderen de wonderen van magneten.
  • Litlle dutch autobaan, hoe de figuurtjes van de baan afrollen is haast hypnotiserend en de vormgeving van de set is prachtig.
  • Met flapjesboeken worden de leukste verhalen interactief; het verveelt nooit.
  • Telraam, Little dutch heeft duurzame, houten telramen die superleuk zijn om cadeau te geven.
  • Een loopfietsje is ideaal om te hebben; hiermee kunnen ze spelenderwijs hun evenwicht leren bewaren.

Cadeau voor 1 jarige dochter

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je 1 jarige dochter? En heb je geen inspiratie? No worries, we hebben een leuke selectie van cadeautips voor je samengesteld! Of je nu iets zoekt om haar nieuwsgierigheid te stimuleren, haar eerste stapjes te vieren, of gewoon iets om haar te laten stralen, hier vind je dé cadeaus. Laat je inspireren en maak haar eerste verjaardag onvergetelijk.

Sinterklaas cadeau voor een meisje van 1 jaar

Een leuk Sinterklaascadeau voor een meisje van 1 jaar vinden? Hier zijn enkele leuke ideeën! Kleurrijk speelgoed, zachte knuffels en leuke boekjes zijn perfect voor een 1-jarige. Deze cadeautjes zorgen voor uren speelplezier en maken haar eerste Sinterklaas extra speciaal. Bekijk onze leukste keuzes en laat je inspireren!

Speelgoed voor meisje van 1 jaar

We hebben de leukste en meest geschikte opties voor je op een rijtje gezet! Denk bijvoorbeeld aan educatief speelgoed dat haar helpt bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, en leuke kartonnen boekjes om samen te lezen.

Vtech Interactieve Puzzel

Veel kinderen zijn gek op puzzelen en dat kan al vanaf 1 jaar oud. Met de Vtech Interactieve Puzzel maakt jouw baby kennis met verschillende dieren en leert ze meer over kleuren en cijfers tijdens het spelen. De houten puzzel is erg robuust en de vrolijke geluidjes en lichtjes maken deze puzzel keer op keer een feest om mee te spelen.

Maak een (online) verlanglijstje

Het is altijd een goed idee om een verlanglijstje te maken voor een verjaardag of andere gelegenheid. Zo weten gasten waar ze jou of je kindje mee kunnen verblijden en voorkom je ongewenste cadeautjes en dubbele geschenken. Zo’n online verlanglijstje is ook een uitkomst voor de verjaardag van jouw dochter. Jij kunt uitzoeken welke cadeaus geschikt zijn voor jouw baby en de gasten hebben een lijst met cadeausuggesties om uit te kiezen, ideaal!

Een verlanglijstje hoef je natuurlijk niet op het laatste moment te maken. Het voordeel van een online wensenlijstje is dat je deze bij Wensenlijstjes.nl op elk moment kunt opstellen. Zie je een ontzettend leuk speeltje in de winkel? Dan zet je deze alvast op het verlanglijstje, ook al duurt het nog maanden tot de verjaardag. Zo zit je nooit met de handen in het haar over wat je nu weer kunt vragen voor cadeaus voor meisjes.

Little Dutch Babywalker Goose

Met een loopwagen racet jouw baby binnen no time de hele kamer door. De leerzame activiteiten op de loopwagen staan garant voor urenlang speel- en puzzelplezier. De Little Dutch Babywalker Goose is bovendien prachtig vormgegeven waardoor deze zeker niet misstaat in huis.

Haba knuffelpoppen

Wie is er niet gek op zachte knuffelpoppen? Poppen zijn voor alle kinderen ontzettend belangrijk speelgoed. Kinderen leren essentiële sociale en empathische vaardigheden aan door het spelen met poppen en krijgen de kans op papa en mama na te doen. De zachte Haba knuffelpoppen zijn kleurrijk, divers en een ideaal cadeau voor een meisje van 1 jaar.

Playgro stapelbekers

Stapelbekers zijn onmisbaar speelgoed voor jonge kinderen. Het stimuleert de motoriek en zorgt elke keer weer voor spanning en vermaak als de toren wordt omgegooid. De Playgro stapelbekers in de vorm van dieren zijn kleurrijk en spreken tot de verbeelding. Hier heeft jouw dochter nog lang plezier van!

SmartMax - Mijn eerste geluiden en zintuigen

Het speelgoed van SmartMax is voor jong en oud en leert kinderen de wonderen van magneten. Met mijn eerste geluiden en zintuigen van SmartMax kan jouw dochtertje haar eigen rammelaars bouwen, muziek maken en geluiden en structuren ontdekken. Het speelgoed is bovendien goed te gebruiken in combinatie met andere pakketten van SmartMax voor eindeloos speel- en bouwplezier.

Little Dutch autobaan

Met de Little Dutch autobaan is jouw baby uren zoet! Hoe de figuurtjes van de baan afrollen is haast hypnotiserend en de vormgeving van de set is prachtig. Het robuuste houten speelgoed kan bovendien wel tegen een stootje en dat is ook niet onbelangrijk bij kleine kinderen.

Flapjesboeken

Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kind en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Met flapjesboeken worden de leukste verhalen interactief; het verveelt nooit. Blader samen de boekjes door, lees de verhalen voor en ontdek wat er achter elk flapje verstopt zit. Wij tippen onze favoriete flapjesboeken:

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 2 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 2 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 3 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 3 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 4 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 4 jaar
Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online