Op zoek naar cadeaus voor een meisje van 1 jaar?

Viert jouw dochtertje binnenkort haar eerste verjaardag? Van harte gefeliciteerd! Heb je al een leuk cadeau om te geven aan je meisje van (bijna) 1 jaar? Alhoewel jouw kindje zich van die allereerste verjaardag niets zal herinneren, is het een feestelijke gebeurtenis waar nog vele jaren later met plezier op teruggekeken zal worden. De prachtige foto’s, de gezelligheid en natuurlijk de cadeaus zullen iedereen bijblijven. Maar wat zet je op het verlanglijstje van jouw dochtertje? Wat is een echt leuk cadeau voor een meisje van 1 jaar? Wij helpen je op weg met leuke cadeautips!

meisje 1 jaar

Cadeau meisje 1 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 1 jaar

  • Met de Vtech Interactieve Puzzel maakt jouw baby kennis met verschillende dieren en leert ze meer over kleuren en cijfers tijdens het spelen.
  • Little dutch babywalker, de leerzame activiteiten op de loopwagen staan garant voor urenlang speel- en puzzelplezier.
  • Haba knuffelpoppen, kinderen leren essentiële sociale en empathische vaardigheden aan door het spelen met poppen.
  • Playgro stapelbekers, het stimuleert de motoriek en zorgt elke keer weer voor spanning en vermaak als de toren wordt omgegooid.
  • Smartmax, mijn eerste geluiden en zintuigen, leert kinderen de wonderen van magneten.
  • Litlle dutch autobaan, hoe de figuurtjes van de baan afrollen is haast hypnotiserend en de vormgeving van de set is prachtig.
  • Met flapjesboeken worden de leukste verhalen interactief; het verveelt nooit.
  • Telraam, Little dutch heeft duurzame, houten telramen die superleuk zijn om cadeau te geven.
  • Een loopfietsje is ideaal om te hebben; hiermee kunnen ze spelenderwijs hun evenwicht leren bewaren.

Vtech Interactieve Puzzel

Veel kinderen zijn gek op puzzelen en dat kan al vanaf 1 jaar oud. Met de Vtech Interactieve Puzzel maakt jouw baby kennis met verschillende dieren en leert ze meer over kleuren en cijfers tijdens het spelen. De houten puzzel is erg robuust en de vrolijke geluidjes en lichtjes maken deze puzzel keer op keer een feest om mee te spelen.

Inspiratie voor een cadeau voor een meisje van 1 jaar

Wil je graag een verlanglijstje maken voor de eerste verjaardag van jouw dochtertje, maar heb je nog geen idee wat je wilt vragen of wat een geschikt cadeau is voor een meisje van 1 jaar? Dan helpen wij je graag op weg! Wij tippen leuke cadeau ideeën voor op jouw wensenlijstje.

Maak een (online) verlanglijstje

We delen graag nog deze andere gouden tip! Voor een verjaardag of feestelijke gelegenheid is het altijd een goed idee om een verlanglijstje te maken. Op dit lijstje kun je jouw cadeau voorkeuren aangeven. Zo weten gasten waar ze jou of je kindje mee kunnen verblijden en voorkom je ongewenste cadeautjes en dubbele geschenken. Zo’n online verlanglijstje is ook een uitkomst voor de verjaardag van jouw dochter. Jij kunt uitzoeken welke cadeaus geschikt zijn voor jouw baby en de gasten hebben een lijst met cadeausuggesties om uit te kiezen, ideaal!

Een verlanglijstje hoef je natuurlijk niet op het laatste moment te maken. Het voordeel van een online wensenlijstje is dat je deze bij Wensenlijstjes.nl op elk moment kunt opstellen. Zie je een ontzettend leuk speeltje in de winkel? Dan zet je deze alvast op het verlanglijstje, ook al duurt het nog maanden tot de verjaardag. Zo zit je nooit met de handen in het haar over wat je nu weer kunt vragen voor cadeaus voor meisjes.

Little Dutch Babywalker Goose

Met een loopwagen racet jouw baby binnen no time de hele kamer door. De leerzame activiteiten op de loopwagen staan garant voor urenlang speel- en puzzelplezier. De Little Dutch Babywalker Goose is bovendien prachtig vormgegeven waardoor deze zeker niet misstaat in huis.

Haba knuffelpoppen

Wie is er niet gek op zachte knuffelpoppen? Poppen zijn voor alle kinderen ontzettend belangrijk speelgoed. Kinderen leren essentiële sociale en empathische vaardigheden aan door het spelen met poppen en krijgen de kans op papa en mama na te doen. De zachte Haba knuffelpoppen zijn kleurrijk, divers en een ideaal cadeau voor een meisje van 1 jaar.

Playgro stapelbekers

Stapelbekers zijn onmisbaar speelgoed voor jonge kinderen. Het stimuleert de motoriek en zorgt elke keer weer voor spanning en vermaak als de toren wordt omgegooid. De Playgro stapelbekers in de vorm van dieren zijn kleurrijk en spreken tot de verbeelding. Hier heeft jouw dochter nog lang plezier van!

SmartMax - Mijn eerste geluiden en zintuigen

Het speelgoed van SmartMax is voor jong en oud en leert kinderen de wonderen van magneten. Met mijn eerste geluiden en zintuigen van SmartMax kan jouw dochtertje haar eigen rammelaars bouwen, muziek maken en geluiden en structuren ontdekken. Het speelgoed is bovendien goed te gebruiken in combinatie met andere pakketten van SmartMax voor eindeloos speel- en bouwplezier.

Little Dutch autobaan

Met de Little Dutch autobaan is jouw baby uren zoet! Hoe de figuurtjes van de baan afrollen is haast hypnotiserend en de vormgeving van de set is prachtig. Het robuuste houten speelgoed kan bovendien wel tegen een stootje en dat is ook niet onbelangrijk bij kleine kinderen.

Flapjesboeken

Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kind en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Met flapjesboeken worden de leukste verhalen interactief; het verveelt nooit. Blader samen de boekjes door, lees de verhalen voor en ontdek wat er achter elk flapje verstopt zit. Wij tippen onze favoriete flapjesboeken:

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 2 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 3 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 4 jaar?

Bekijk cadeau tips

Maak jouw verlanglijstje op wensenlijstjes.nl

Welke leuke cadeaus voor een meisje van 1 zet jij op de verlanglijst van je dochter? Er is keuze genoeg! Wist je dat je op wensenlijstjes.nl heel eenvoudig jouw eigen gratis verlanglijstje kunt maken voor elke gelegenheid? Of je nu een verjaardag viert, een bruiloft organiseert, een wensenlijstje voor jouw uitzet maakt of een kerstfeest organiseert. Op wensenlijstjes.nl kun je online heel snel een praktisch een verlanglijstje maken. Registeren is gratis en supersnel gedaan. Daarna begin je direct met het maken van een verlanglijstje. Deze kun je op elk gewenst moment delen met jouw vrienden en familieleden. Een verlanglijstje maken en delen met anderen was nog nooit zo makkelijk!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online