Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een jongen van 5 jaar

Er is niets zo leuk als een verjaardagsfeest van een kleuter. Hij voelt zich helemaal jarig en staat echt in het middelpunt van de belangstelling. Elk liedje is welkom, alle felicitaties worden met een grote lach ontvangen en elk cadeau wordt met ontzettend veel enthousiasme uitgepakt. Natuurlijk wil je naar de verjaardag van een jongen van 5 jaar wel een echt leuk cadeau meebrengen. Weet je nog niet zo goed wat je kunt geven? Geen zorgen, wij helpen je op weg met adviezen en concrete cadeautips voor een jongen van 5 jaar oud.

cadeau 5 jaar

Cadeau jongen 5 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een jongen van 5 jaar

  • 2 cycle skateboard is het ideale skateboard voor beginners.
  • De vloer is lava is een geliefd spel onder kinderen en met dit bordspel maak je dan ook gegarandeerd een kleuter blij.
  • Vtech marble rush, een knikkerbaan was nog nooit zo spannend en uitgebreid.
  • Lego city schooldag is een grote speelset waarmee de kleuter een heuse school kan nabouwen.
  • Crayola kleurkoffer, deze handige koffer bevat maar liefst 140 items, waaronder kleurpotloden, stiften en krijtjes.
  • Pokémon trainer mission avonturenspel is het mogelijk om nu zelf een Pokémon trainer worden.
  • Rugzak, ga bijvoorbeeld voor een rugzak met een print waar het jongetje dol op is: dieren, Pokémon, dino’s of Paw Patrol zijn vaak een absolute hit bij 5-jarige jongens.
  • Een kindercamera is veelzijdig en leuk speelgoed voor een jongen van 5.
  • Verkleedkleding, kinderen zijn dol op verkleden en gaan helemaal op in hun eigen fantasiewereld.
  • Educatief speelgoed, een 5-jarige jongen beleeft er plezier aan én het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de kleuter.

2Cycle skateboard

Op deze leeftijd is leren skateboarden natuurlijk helemaal cool. Het 2Cycle skateboard is het ideale skateboard voor beginners. De LED wielen geven licht als ze draaien en het board geeft goed veel grip.

Leuke cadeaus voor de jarige job

Als je op zoek gaat naar echt leuke cadeaus voor jongens van 5 jaar dan is het fijn om te weten waar kinderen van deze leeftijd in geïnteresseerd zijn. Kleuters zijn al echt hun eigen karakter en hun eigen interesses aan het ontwikkelen. Wat voor het ene kind werkt, is voor het andere kind helemaal niet interessant.

Bouwspeelgoed is vaak een grote hit bij kinderen van deze leeftijd, zowel jongens als meisjes. Duplo, Playmobil en Lego is erg geliefd en geeft kinderen de mogelijkheid om een eigen wereld te creëren. De jarige job zal hier uren plezier van hebben en dit speelgoed eindeloos kunnen combineren met andere sets.

Ook buitenspeelgoed is erg populair bij kleuters. Jongens van 5 jaar oud zitten vol energie en spelen graag buiten. Met een bal, step, rolschaatsen, een fiets of een trampoline maak je ze ontzettend blij. Hier kunnen ze in de tuin of buiten in de straat urenlang mee spelen.

Geef je liever iets educatiefs cadeau? Dan heb je ook tal van opties. Kinderen van deze leeftijd leren in de kleuterklas natuurlijk al volop over vormen, kleuren, de dagen van de week, letters en cijfers. Leerzame boekjes, knutselbladen en spelletjes waarmee letters, cijfers, vormen en kleuren kunnen worden geoefend zijn dan ook ontzettend welkom!

The floor is lava

De vloer is lava is een geliefd spel onder kinderen en met dit bordspel maak je dan ook gegarandeerd een kleuter blij. The floor is lava is een soort spannendere versie van Twister en staat garant voor ontzettend veel plezier en spanning.

Cadeau idee voor een jongen van 5 jaar

Heb je liever concrete tips voor een leuk cadeau voor een jongen van 5 jaar oud? Dan helpen we je natuurlijk ook graag verder. Hieronder vind je gegarandeerd een tip cadeau idee voor een jongen van 5 jaar.

VTech marble rush

Knikkeren saai? Niet met deze VTech marble rush ultimate set! Een knikkerbaan was nog nooit zo spannend en uitgebreid. De set bestaat uit maar liefst 128 onderdelen, waaronder een reuzenrad, trechters, doorgangen en switches. De baan is bovendien voorzien van allerlei licht- en geluidseffecten.

LEGO City schooldag

Met LEGO kun je eigenlijk niet verkeerd gaan. De LEGO city schooldag set is een grote speelset waarmee de kleuter een heuse school kan nabouwen. Hij kan zijn eigen schooldag naspelen, maar ook de wildste avonturen beleven. De speelset bestaat uit 2 klaslokalen, een schoolplein met speelplekken, een schoolbus, een fiets, wegplaten en 7 minifiguren.

Crayola kleurkoffer

Is de jarige kleuter een echte kunstenaar in wording? Dan kun je hem vast en zeker blij maken met de Crayola kleurkoffer. Deze handige koffer bevat maar liefst 140 items, waaronder kleurpotloden, stiften en krijtjes. De koffer kan overal mee naar toe worden genomen en is ideaal voor onderweg, op vakantie of op de kleuterkamer.

Pokémon Trainer Mission avonturenspel

Kleuters van deze leeftijd zijn vaak gek op Pokémon en willen niets liever dan zelf een Pokémon trainer worden. Met het Pokémon Trainer Mission avonturenspel is dit nu mogelijk! Met de afstandsbediening, de trainerkaart en de aanwijzingen ga je op weg en vang je zelf Pokémon terwijl je missies afrondt.

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 2 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 3 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 4 jaar?

Bekijk cadeau tips

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Ben jij niet alleen een gast op de kinderverjaardag, maar ook de organisator of ouder? Dan kun je alle hulp gebruiken om er een spetterend feest van te maken. Met Wensenlijstjes.nl wordt het maken van een online wensenlijst een makkie. Hier kun je, helemaal gratis en heel snel, een verlanglijstje maken voor de jarige job. Je vult het lijstje met talloze cadeautips en deze stuur je door naar alle genodigden. De gasten kunnen dan zelf een cadeau uitkiezen en deze afstrepen. Zo voorkom je dubbele en ongevraagde cadeaus. Wat een uitkomst!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online