De leukste cadeautips voor hem

Viert je vriend of broer binnenkort zijn verjaardag? Of is het weer tijd om te gaan shoppen voor de feestdagen? Wij zetten heel wat mooie en leuke cadeaus voor hem op een rij zodat jij zeker weten een goed cadeau geeft. Ook handig als je je verlanglijstje aan het vullen bent – zo weten je vrienden en familie precies waar ze je blij mee maken.

cadeau inspiratie voor hem

Top 10 cadeaus voor hem

We zetten graag wat tips voor cadeaus voor hem voor je op een rij, zodat je het juiste cadeau koopt of wat inspiratie vindt om je verlanglijstje mee te vullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende cadeaus?

 • Een mooi horloge, wanneer dat past in het budget.
 • Een interessant boek dat aansluit op zijn interesses.
 • Een mooie uitgave van zijn lievelingsboek.
 • In de zomer; items om te gebruiken tijdens het barbecueën!
 • Bij een groter budget is een gietijzeren braadpan een prachtig cadeau voor een hobbykok.
 • Heeft de ontvanger een baard? Dan is baardverzorging altijd prettig!
 • Een ander verzorgingsproduct, zoals een verzorgende crème of doucheproduct.
 • Accessoires zoals een powerbank doen het ook altijd goed.
 • Ook een fles drank, zoals een lekkere whiskey, is vaak een succes.
 • Een nieuwe portemonnee of sleuteletui is vaak ook iets waar je een man blij mee maakt.

De voordelen van een verlanglijstje maken als man

Wat de gelegenheid ook is – een verlanglijstje maken is altijd een goed idee. Het zorgt er namelijk voor dat je het de mensen die een cadeau voor je willen kopen, een beetje makkelijker maakt. En dat komt goed van pas voor jouw visite, want een origineel cadeau vinden voor een man is voor velen een flinke uitdaging. Ook is het voor jou de kans om cadeaus te ontvangen die je echt graag wilt hebben. Je kunt hier een online wensenlijstje maken, zodat je jouw wensen gemakkelijk kunt delen met je vrienden en familie. Het handige is dat zij kunnen aangeven wanneer ze iets hebben gekocht, zodat je geen cadeaus dubbel krijgt. Nog geen idee wat je hierop kunt zetten? We delen graag inspiratie met je!

In 3 gemakkelijke stappen deel je je online verlanglijstje met familie en vrienden

verlanglijstje

Registreer en maak een online verlanglijstje

verlanglijstje delen

Deel je verlanglijstje met familie en vrienden!

verlanglijstje kado's

Ontvang de cadeautjes van je online lijstje en geniet!

man cadeau verlanglijstje

Wat zet je als man op je verlanglijst?

De opties hierboven zijn er slechts maar een paar. Er zijn natuurlijk veel meer cadeau ideeën voor hem te bedenken! Wanneer je een wensenlijst samenstelt voor bijvoorbeeld je verjaardag of sinterklaas, wil je cadeaus voor verschillende budgetten hierop zetten, zodat iedereen die je een cadeautje wilt geven wat kan uitzoeken voor een passend budget. Daarom delen we ook graag wat ideeën voor budget-vriendelijke cadeaus!

 • Een lekkere fles wijn hoeft niet duur te zijn.
 • Ook andere items voor bij de borrel, zoals een lekker kaasje, een flesje olijfolie of lekkere olijven zijn leuk om te ontvangen en te geven.
 • Een plantje, wanneer de ontvanger groene vingers heeft.
 • Items voor in huis, zoals een poster aan de muur of een plantenpot.
 • Een vinylplaat van een favoriete artiest.

Op zoek naar leuke cadeaus voor haar

Bekijk cadeaus voor haar

Op zoek naar leuke cadeaus voor een jongen

Bekijk cadeaus voor jongens

Op zoek naar leuke cadeaus voor je kind

Bekijk cadeaus voor kinderen
Orginele cadeaus voor hem

Cadeaus om te vragen of geven aan je partner

Wanneer je op zoek bent naar mooie cadeaus voor je partner, probeer het dan zo persoonlijk en liefdevol mogelijk te maken. Is er iets wat je partner altijd al wilde doen? Bijvoorbeeld een dagje uit, een museum bezoek of uit eten bij een chic restaurant? Dit is het moment! Je eigen tijd is eigenlijk het meest waardevolle cadeau dat je de ander kunt geven, omdat je zo samen een mooie ervaring beleeft. Dus denk eens na over een romantische beleving waar jullie samen van kunnen genieten.

Maak een wensenlijst op wensenlijstjes.nl

We hopen dat jij na het lezen van deze blog weer nieuwe inspiratie hebt gekregen om op het verlanglijstje voor hem te zetten. Wil jij gebruik maken van een handig online wensenlijstje? Dan zit je bij wensenlijstjes.nl goed!

FAQ

Wat zijn de leukste cadeaus om hem te geven?

Het is het leukste om een persoonlijk cadeau te geven waar je moeite in hebt gestopt. Denk na over de hobby’s, interesses en dromen van de ontvanger. Is hij bijvoorbeeld gek op koken? Ga dan eens kijken bij een delicatessenzaak, of geef een cadeaubon van zijn lievelingsrestaurant. Voor sporters zijn er altijd wel sportaccessoires die ze nog niet hebben. Wanneer een cadeau aansluit op zijn hobby’s, laat je zien dat je goed hebt nagedacht.

Welke cadeaus zijn leuk om te geven aan je zoon?

Wanneer je zoon jarig is en je hem een mooi cadeau wil geven, kun je bijvoorbeeld denken aan een etentje samen waarbij jullie echt tijd hebben voor elkaar. Of kijk eens in de oude doos en laat jullie oude home-videobanden omzetten naar digitale bestanden, zodat hij weer eens terug kan in de tijd!

Hoe houd je makkelijk een verlanglijstje bij?

Wanneer je zelf een verlanglijstje maakt, kun je dat het beste online doen bij Wensenlijstjes.nl. Bij ons kun je namelijk een lijstje maken dat je online via e-mail of WhatsApp gemakkelijk kunt delen. Wanneer iemand een cadeautje van jouw lijst heeft gekocht, kunnen ze dat aangeven. Zo krijg je je cadeaus niet dubbel!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online