Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een jongen van 4 jaar

De 4de verjaardag van een kind is natuurlijk een behoorlijke mijlpaal. Hij is nu echt een kleuter, klaar voor de kleuterschool en ontzettend leergierig en slim. Bij zo'n bijzondere verjaardag hoort natuurlijk ook een fantastisch cadeau. Maar wat geef je jouw zoon, neef, kleinzoon of buurjongen nu eigenlijk op zijn verjaardag? In dit artikel delen geven we handige tips en leuke suggesties zodat jij een perfect cadeau kunt vinden voor een jongen van 4 jaar.

cupcakes en balonnen

Cadeau jongen 4 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een jongen van 4 jaar

  • Lego duplo stoomtrein is een perfect cadeau en het is uitstekend te combineren met andere sets.
  • Tiptoi starterset boederij is een leerzaam boek met slimme stift waardoor de verhalen echt tot leven komen.
  • Jumbo kleurentorentjes is een heel leuk spel voor jonge kinderen.
  • SES ik leer knippen is in verschillende patronen uit te knippen en ze oefenen er heel effectief hun fijne motoriek mee.
  • Suoto kickstep is een Stoere step met lichtgevende wielen.
  • Leuke prentenboeken, door regelmatig voor te lezen geef je een kind een enorme voorsprong qua taalontwikkeling.
  • Hulpdienstvoertuigen, deze set bevat een politie- brandweer- en ambulance auto met licht en geluid.
  • Hamertje Tik, in deze set vind je een hamertje, spijkertjes, gekleurde stukjes hout en diverse ondergronden.
  • Playmobil piraten in allerlei verschillende sets! Leuk voor kleine piratenfans van 4 jaar en ouder.
  • Hot wheels mario kart, perfect cadeau voor jonge kinderen die dol zijn op mario kart en met deze supercoole personages en karts willen spelen.

LEGO DUPLO Stoomtrein

De bouwblokken en speelsets van LEGO DUPLO zijn al voor zeer jonge kinderen heel leuk, maar als 4-jarige kan een kind er echt leuk mee spelen, zijn eigen wereld bouwen en volop avonturen beleven. De LEGO DUPLO Stoomtrein is daarom een perfect cadeau en het is uitstekend te combineren met andere sets.

Dit vindt een jongen van 4 jaar leuk

Een jongen van 4 jaar oud is al een echte kleuter. Hij is de peuterfase ontgroeid en helemaal klaar om de wereld te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren op de basisschool. Een kind van 4 jaar kan helemaal verdwijnen in zijn eigen fantasie. Speelgoed dat de fantasie stimuleert en rollenspel mogelijk maakt, is dan ook ontzettend leuk. Ook speelgoed waarmee hij zijn eigen wereld kan bouwen is een leuk cadeau voor een jongen van 4 jaar. Gaandeweg leert hij ook steeds beter samen te spelen met anderen. Door spelletjes of speelgoed te geven dat dit stimuleert, kan hij hier heel goed mee oefenen. Natuurlijk zijn spelletjes en oefenmaterialen voor de basisschool ook een goed idee om alvast thuis te oefenen met kleuren, vormen, letters en cijfers.

Tiptoi Startersset Boerderij

Kleuters zijn ontzettend leergierig en daarom zijn de producten van Tiptoi zo'n succes bij kinderen van 4 jaar. De Tiptoi Startersset Boerderij is een ontzettend leuk en leerzaam boek met slimme stift waardoor de verhalen echt tot leven komen. De kleuter hoort het verhaal, de geluiden van de boerderij, de leuke kinderliedjes en kan tal van zoek- en telspelletjes spelen.

Een cadeau idee voor een jongen van 4 jaar

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een leuk cadeau voor een jongen van 4 jaar? Bijvoorbeeld omdat jouw zoon binnenkort jarig is of omdat je een geschikt cadeautje zoekt voor jouw kleinzoon, neefje, buurjongen, broertje of het vriendje van jouw kind? Lees dan zeker verder. Wij geven je gegarandeerd een leuk cadeau idee voor een jongen van 4 jaar.

Jumbo Kleurentorentjes

Kinderen van 4 jaar leren steeds beter samen te spelen met anderen en vanaf deze leeftijd is het ook ontzettend leuk om spelletjes samen te spelen. Jumbo Kleurentorentjes is een heel leuk spel voor jonge kinderen. Het is bovendien erg leerzaam: de kleuter leert kleuren herkennen, op zijn beurt te wachten en zich goed te concentreren.

SES Ik leer knippen

In de kleuterklas leren kinderen allerlei belangrijke vaardigheden, zoals knippen en plakken. Daar kun je thuis natuurlijk ook goed mee oefenen, bijvoorbeeld met de SES Ik leer knippen set. Kleuters vinden het ontzettend leuk om de verschillende patronen uit te knippen en ze oefenen er heel effectief hun fijne motoriek mee.

Suoto kickstep

Steps zijn weer helemaal terug van weggeweest, maar nu nog leuker! De Suoto kickstep is een Stoere step met lichtgevende wielen. Een fantastisch cadeau idee voor een jongen van 4 jaar. De step is bovendien verstelbaar waardoor de kleuter hier nog jaren plezier van heeft. Hij kan ermee door de buurt racen, trucjes oefenen en naar school rijden.

Leuke prentenboeken

Wist je al dat voorlezen heel nuttig is voor de ontwikkeling van een kind? Door regelmatig voor te lezen geef je een kind een enorme voorsprong qua taalontwikkeling. Bovendien krijgt een kind de kans om een echte liefde voor boeken te ontwikkelen. Dit zijn enkele van onze favoriete prentenboeken voor jongens van 4 jaar en ouder

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 3 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 3 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 5 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 5 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 6 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 6 jaar

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Wil je als ouder zeker zijn van leuke cadeaus voor jongens? Stel dan een verlanglijstje op. Via dit verlanglijstje geef je alle genodigden een leuk cadeau idee voor een jongen van 4 jaar oud. Dat scheelt de visite een heleboel stress en het garandeert jouw zoon de leukste cadeaus op zijn verjaardag! Via Wensenlijstjes.nl maak je snel en eenvoudig een verlanglijstje voor elke gelegenheid en deel je deze met zoveel mensen als je zelf wilt. Makkelijker kan niet!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online