Een verlanglijstje maken met tips voor een leuk cadeau voor een jongen van 9 jaar

Organiseer jij binnenkort een verjaardag voor jouw zoon of heb je een verjaardagsfeest voor je neefje, broertje, buurjongen of kleinkind op de planning staan? Dan ben je uiteraard op zoek naar het ideale cadeau voor een jongen van 9 jaar. Je wilt natuurlijk indruk maken met je cadeau, maar wat vinden jongens van deze leeftijd nu echt leuk? Wij vertellen het je in dit artikel en geven je volop tips voor een tof cadeau voor een jongen van 9 jaar.

Een leuk cadeau voor een jongen van 9 jaar uitkiezen

Een cadeau uitzoeken voor een kind is niet altijd even makkelijk, vooral als ze al wat ouder zijn en echt hun eigen karakter hebben ontwikkeld en specifieke interesses hebben. Sommige jongens van deze leeftijd houden van gamen, andere jongens van 9 jaar houden weer van voetballen, lezen of knutselen. Hoe vind je een leuk cadeau voor een jongen van 9 jaar als er zoveel opties zijn?

Op deze leeftijd is gamen ontzettend populair onder jongens. Games als Fortnite, Minecraft en Roblox voor de PS4, de PS5, de Nintendo Switch en de PC zijn erg geliefd. Maar ook games als Fifa, Plants vs. Zombies, Just Dance, de LEGO games en Among Us zijn erg populair. Games of gametegoed is dus altijd welkom, maar ook accessoires voor consoles of merchandise is perfect voor een leuk cadeau voor een jongen van 9 jaar.

Naast gamen spelen jongens van deze leeftijd graag buiten. Lekker voetballen, tafeltennissen of basketballen is daarbij favoriet. Sommige jongens vinden het leuk om te skaten, skeeleren, fietsen of skateboarden. Als je weet dat de jarige graag één van deze sporten beoefend, kun je jouw cadeau daar prima op afstemmen.

Geef je liever een boek cadeau? Dan zijn er opties in overvloed. Het aanbod aan kinderboeken is tegenwoordig erg uitgebreid. Een jongen van 9 jaar vindt de boeken van De Waanzinnige Boomhut gegarandeerd leuk, maar ook de boeken van de Time Travelers serie, de boeken van de Harry Potter serie en escape boeken zijn erg geliefd. Vraag de jarige van wat voor soort boeken hij houdt en je slaagt gegarandeerd.

Houdt de jarige job van bouwen? Dan is LEGO uiteraard altijd een leuk cadeau. Je kunt daar eigenlijk niet de mist mee ingaan. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende productlijnen van LEGO. Zo kun je voor ieder wat wils vinden. LEGO Technic, LEGO City, LEGO Creator, LEGO Minecraft en LEGO Ninjago zijn sowieso echte aanraders voor jongens van deze leeftijd.

Tips voor een origineel cadeau voor een jongen van 9 jaar

Krijg je liever een concrete tips voor een origineel en leuk cadeau voor een jongen van 9 jaar? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Naast onze algemene cadeau adviezen geven we je graag enkele tips voor cadeaus waar jij zeker mee op het feestje kunt verschijnen.

De Waanzinnige Boomhut van 156 Verdiepingen

Eén van de meest populaire boekenreeksen van de laatste jaren onder kinderen is ongetwijfeld De Waanzinnige Boomhut. Onlangs is het boek 'De Waanzinnige Boomhut van 156 Verdiepingen' "verschenen:" het 12e deel van de reeks. De boeken zijn los van elkaar te lezen dus dit boek is zeker een succes, ook al heeft de jarige nog niet alle eerdere delen gelezen.

LEGO Super Mario Startset

Houdt de jarige van Super Mario? Dan is de LEGO Super Mario Startset een must have. Deze set heeft alle elementen om zelf coole levels te bouwen zoals in het echte spel. Met het Mario speelfiguur en talloze hindernissen zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor spannende levels. En deze set is uitstekend te combineren met allerlei uitbreidingssets.

The Floor is Lava

Klimmen, springen, hangen en "kruipen:" in dit spel is alles geoorloofd, zolang je maar niet in de lava komt. The Floor is Lava is een superleuk spel om met vrienden te spelen en leidt onherroepelijk tot veel hilariteit en spanning.

Pokémon kaarten

Ben je gewoon op zoek naar een kleinigheidje? Iets dat niet heel veel geld kost en waar de jarige toch erg blij mee zal zijn? Dan is een pakje Pokémon kaarten zeker een succes. Kinderen hebben hier nooit genoeg van!

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 6 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 7 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 8 jaar?

Bekijk cadeau tips

Stel een verlanglijstje voor de jarige op met Wensenlijstjes.nl

Organiseer jij binnenkort een kinderverjaardag? En wil je liever niet elke gast individueel voorzien van cadeautips en verlanglijstjes? Stel dan heel eenvoudig een lijstje op via Wensenlijstjes.nl. Op deze website maak je snel en makkelijk een verlanglijstje voor elke gelegenheid. Deze deel je vervolgens met de genodigden en jouw taak zit erop. De gasten kunnen hun favoriete cadeau uitzoeken, afstrepen en meenemen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over dubbele cadeaus of ongewenste cadeaus. Dat maakt het organiseren van een verjaardag voor een jongen van 9 jaar een stuk makkelijker.

Registeren

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online