Verlanglijstje voor Kerst maken?

In december moeten we eindeloos veel verlanglijstjes voor familie en vrienden maken zodat iedereen voldoende inspiratie heeft voor cadeaus tijdens de feestdagen. Weet je niet zo goed wat je voor Kerst moet vragen en hoe je dit gaat bijhouden? Via Wensenlijstjes.nl wordt dat een eitje! Wij geven je de top 10 cadeautips voor jouw verlanglijstje voor Kerst.

leukste cadeau's voor Kerst

Wat zet je op je verlanglijstje voor kerst?

Maar wat zet je nou op dat lijstje? Wij denken graag met je mee en zetten alvast wat leuke Kerstcadeau ideeën op een rij – voor ieder budget wat wils. Hopelijk ligt er dan straks wat leuks voor jou onder de boom! Wat dacht je bijvoorbeeld van

  • mooie diner- of stompkaarsen om de donkere maanden na kerst wat gezelliger te maken;
  • in hetzelfde thema: kandelaars of theelichtjes;
  • hardloopsokken of sport-oortjes (om meteen je goede voornemens na te kunnen komen);
  • een werkboek om een nieuwe taal te leren, zoals Frans, Italiaans of Spaans;
  • een boek dat je al een tijdje graag wilt lezen.

Dit is waarom je een online verlanglijstje voor Kerst wilt maken

Ieder jaar krijg je de vraag wel een paar keer gesteld. Is het niet voor je verjaardag, dan is het wel voor Sinterklaas of Kerst: “Waar kan ik je blij mee maken?” Het kan soms lastig zijn om dan ineens een antwoord te bedenken, waardoor je maar iets verzint wat je eigenlijk niet écht wilt hebben. Uiteindelijk bedenk je vaak te laat de cadeaus voor Kerst die je eigenlijk had moeten vragen en waar je echt blij mee was geweest! Een online verlanglijstje lost dit probleem in één keer voor je op. Nadat je op een rijtje hebt gezet wat je graag wilt hebben, kun je je verlanglijstje delen en weet je zeker dat je cadeautjes krijgt waar je écht iets aan hebt.

In 3 gemakkelijke stappen deel je je kerst verlanglijstje met familie en vrienden

Registreer en maak een online verlanglijstje

Deel je verlanglijstje met familie en vrienden!

Ontvang de cadeautjes van je online lijstje en geniet!

Op zoek naar leuke cadeaus voor hem

Bekijk cadeautips

Op zoek naar leuke cadeaus voor haar

Bekijk cadeautips

Op zoek naar leuke cadeaus voor je kind

Bekijk kind cadeautips
Cadeau tips voor kerst

Wat leg je voor je familie of vrienden onder de boom?

Op cadeautjesjacht voor familie of vrienden maar nog geen idee wat je kunt kopen? We hebben speciaal voor jou wat ideeën op een rij gezet voor ieder budget.

  • Heb je wat meer te besteden? Denk dan eens aan een lekker luchtje – voor man én vrouw geschikt.
  • Voor vrouwen zijn verzorgingsproducten altijd goed. Bij een ruimer budget kun je kiezen voor een mooie set.
  • In de wintermaanden is goede verlichting voor tijdens het buiten sporten ook een gouden tip, zoals een hardloopvestje met licht of speciale lichtgevende bandjes die je om je arm of enkel kunt doen.
  • Een herbruikbare waterfles.
  • Een gevuld mandje met allerlei lekkers voor de borrel is altijd goed. Denk aan kaasjes, nootjes, een lekkere zak chips of een fles wijn.

Kerst cadeau tips

Extra tips voor je verlanglijstje voor Kerst

Je kunt jouw kerst verlanglijstje online maken en zo gemakkelijk delen met vrienden en familie. Je kunt zelfs de specifieke producten selecteren die je graag wilt hebben, wanneer je bang bent dat iemand anders het verkeerde koopt. Zorg dat je verlanglijstje bestaat uit cadeautjes voor de kleine en grotere portemonnee, zodat iedereen wat kan kiezen van de waarde die ze uit willen of kunnen geven. Zo blijft cadeautjes kopen voor iedereen leuk! Denk daarnaast ook altijd nog even aan items die je de laatste tijd hebt gemist in het huishouden, op je werk of tijdens het sporten. Zo kun je ook nog een paar nuttige cadeautjes op je lijstje zetten die je dan zelf niet meer hoeft te kopen. Handig!

Genoeg cadeau inspiratie voor Kerst? Maak een online wensenlijst!

Heb jij inmiddels genoeg inspiratie opgedaan en ben je klaar om een verlanglijstje voor Kerst te maken? Denk er dan eens aan om dit online te doen! Met een online verlanglijst houd je jouw lijstje altijd up to date en kun je jouw wensen makkelijk delen met je vrienden of familie.

FAQ

Wat zijn de leukste Kerstcadeaus om te geven?

Onder de boom doen boeken het altijd goed. Daarnaast is een hapje of drankje ook altijd welkom –of dat nou in de vorm van een diner- of cadeaubon van een delicatessenzaak is, of in de vorm van een gevuld borrelmandje.

Welke cadeaus zijn speciaal voor Kerst geschikt?

Met kerst vieren we het samen zijn en door elkaar cadeautjes te geven, laat je zien hoeveel iemand voor je betekent. Mooie cadeaus met een persoonlijke noot of lief kaartje zijn daarom altijd goed om onder de boom te leggen.

Hoe houd ik mijn wensenlijstje voor Kerst bij?

Via Wensenlijstjes.nl kun je heel gemakkelijk jouw verlanglijstje bijhouden en delen met je familie en vrienden. Ze kunnen hierop aangeven wanneer ze een cadeautje hebben gekocht, zodat je cadeautjes nooit dubbel krijgt.

Registeren

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online