Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een meisje van 5 jaar

Is jouw dochter, zusje, buurmeisje of nichtje binnenkort jarig en wil je haar verrassend met een ontzettend leuk cadeau? Lees dan vooral verder voor een gegarandeerd leuk cadeau voor een meisje van 5 jaar oud. Wij delen namelijk handige tips voor het opstellen van een verlanglijstje, maar we geven ook suggesties voor leuke cadeaus die specifiek gericht zijn op kinderen. Zo kom je nooit met lege handen aan bij een kinderfeestje en heb jij altijd een gegarandeerd leuk meisjes cadeau!

confetti

Cadeau meisje 5 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor meisje van 5 jaar

  • Kinderstep met lichtgevende wielen, met de vrolijke lichtgevende wielen, de strakke vormgeving en het veilige rempedaal is dit de ideale step voor kleuters.
  • Unicorn fidget tas voldoet gegarandeerd aan alle wensen van de jarige!
  • Gabby's poppenhuis is een prachtig pakket met een uitklapbaar poppenhuis met allerlei spannende functies.
  • Play doh dierenartsset is een compleet pakket met maar liefst 5 kleuren klei, een puppy om te versieren en allerlei accessoires.
  • Knibbel knabbel knuisje is een ideaal spel voor kleuters.
  • Grafix xxl knutslekoffer, deze koffer staat garant voor heel veel uren knutselplezier.
  • Little dutch juwelenkistje is de perfecte cadeau voor alle sieraden van de jarige.
  • Spullen van Frozen, je maakt een meisje in deze leeftijd bijna niet blijer dan met een echte Elsa-jurk of andere leuke spulletjes van Frozen.
  • Barbies met hun kleine accessoires is een leuk cadeau voor een 5 jarig meisje.
  • LEGO voor meiden, denk bijvoorbeeld aan lego friends.

Kinderstep met lichtgevende wielen

Kinderen van alle leeftijden vinden steppen fantastisch en rond deze leeftijd kun je kinderen met een gerust hart buiten op de stoep laten steppen. Hun coördinatie en fysieke vaardigheden zijn nu goed genoeg ontwikkeld hiervoor. Met de kinderstep maakt jouw dochter, nichtje, kleindochter of zusje echt de blits. Met de vrolijke lichtgevende wielen, de strakke vormgeving en het veilige rempedaal is dit de ideale step voor kleuters.

De leukste meisjes cadeaus voor 5 jaar

Niet iedereen vindt het even makkelijk om een cadeau te verzinnen voor een kleuter. Meisjes van deze leeftijd kunnen namelijk al behoorlijk eigenzinnig zijn. Ze weten wat ze leuk vinden, zijn heel specifiek qua hobby’s en interesses en ze nemen geen blad voor de mond. Kinderen van deze leeftijd hebben een rijke fantasie en spelen graag allerlei scenario’s uit met poppen, Lego en andere speelmaterialen.

Maar ook knutselspullen zijn een ideaal cadeau voor een meisje van 5 jaar oud. Knippen, plakken, tekenen, kleuren en vouwen zijn favoriet. Dit zijn namelijk vaardigheden die ze ook oefenen in de kleuterklas. En over de kleuterklas gesproken: spelletjes waarmee ze letters, cijfers, kleuren en vormen kunnen oefenen zijn ook ontzettend handig!

Is de jarige in kwestie gek op buitenspelen? Dan zijn er tal van leuke meisjes cadeaus te vinden voor een sportief en avontuurlijk meisje van 5 jaar. Een paar rolschaatsen, een watertafel, een skateboard, een step of een buitenglijbaan: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat jouw budget vooral meewegen bij het kiezen van een geschikt cadeau.

Unicorn fidget tas

Vanaf deze leeftijd worden mode en trends steeds belangrijker. Niet elke tas is zomaar goed: de tas moet echt passen bij de kleuter. Deze unicorn fidget tas voldoet gegarandeerd aan alle wensen van de jarige! Het is een prachtige glimmende tas met vrolijke kleuren én het is tegelijkertijd een pop it speeltje. Samen met de tas ontvangt de jarige een bijpassende sleutelhanger en armband.

Een cadeau idee voor een meisje van 5 jaar

Met onze suggesties wordt het al wat eenvoudiger om een cadeau voor een meisje van 5 jaar te vinden. Heb je toch liever specifieke tips? Dan helpen we je uiteraard ook graag verder. Hieronder delen we enkele cadeausuggesties die zeker in de smaak zullen vallen als verjaardagscadeau.

Play-Doh dierenartsset

Kleuters zijn gek op kleien en er is geen kleisoort zo leuk als Play-Doh. De Play-Doh dierenartsset is een compleet pakket met maar liefst 5 kleuren klei, een puppy om te versieren en allerlei accessoires om de mooiste patronen en kleiwerkjes te maken.

Knibbel knabbel knuisje

Is de jarige gek op spelletjes? Dan mag het Jumbo spel Knibbel knabbel knuisje niet ontbreken in de spelletjeskast. In het spel zullen de deelnemers snoepgoed moeten verzamelen, maar pas op voor de heks! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud dus ideaal voor kleuters.

Little Dutch juwelenkistje

Geef je liever geen speelgoed cadeau? Dan tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de jarige met het Little Dutch juwelenkistje. Dit mooie sieradendoosje is de perfecte verstopplek voor alle schatten van de jarige en maakt nog prachtige muziek ook!

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 4 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 4 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 6 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 6 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 7 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 7 jaar

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Ben jij een verjaardagsfeestje aan het organiseren voor een meisje dat 5 jaar wordt? Maak dan hier een online wensenlijstje. Door een lijstje op te stellen via Wensenlijstjes.nl kun je eenvoudig en snel een verlanglijstje aanmaken, deze vullen met de leukste cadeautips én delen met anderen die zijn uitgenodigd voor het feest. Een account op Wensenlijstjes.nl is helemaal gratis en je kunt voor iedere verjaardag of gelegenheid eenvoudig een nieuw lijstje aanmaken.

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online