Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een meisje van 6 jaar

Organiseer jij binnenkort een verjaardag voor een meisje van 6 jaar? Of ben je uitgenodigd voor een kinderpartijtje? Dan wil je uiteraard het best mogelijke cadeau voor de jarige job vinden. Ze wordt tenslotte maar één keer 6 jaar en niets is meer bijzonder dan de oprechte blijdschap van een kind. Maar hoe vind je het ideale cadeau voor een meisje van 6 jaar? Wat vinden kinderen van die leeftijd nu écht leuk? In dit artikel helpen we je op weg. We geven handige tips om een goed cadeau uit te kiezen voor een meisje van 6 jaar en we geven concrete cadeautips. Zo maak jij jezelf zeker weten populair met het ultieme verjaardagscadeau.

meisje met confetti

Cadeau meisje 6 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 6 jaar

  • Squirrels go nuts, deze leuke schuifpuzzel biedt urenlang puzzelplezier.
  • Knutselkoffer, een meisje van 6 jaar kan zich hier heel lang mee vermaken.
  • Lego friends dierenspeeltuin bevat leuke speeltoestellen en schattige diertjes om mee te spelen.
  • Sieraden maken met Jill Schirnhofer, het maken van mooie armbandjes en kettinkjes.
  • Amigo skateboard, dit skateboard voor beginners is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft Led-lichtjes in de wielen.
  • Pokémon legpuzzel is ideaal voor jonge kinderen.
  • Spulletjes van L.O.L Surprise, poppen die verpakt zijn in een plastic bal waardoor het altijd een verrassing is welke pop je krijgt.
  • Spelltjes, Leuke tips zijn bijvoorbeeld Keer op Keer, Beverbende of Dobble.
  • Houten poppenhuis, met een poppenhuis kunnen meiden urenlang zoet zijn. Kamertjes opnieuw indelen, de poppetjes aankleden en natuurlijk spelen.
  • Make-up en haarspullen voor echte meisjes die van tutten houden.

Dit geef je meisjes cadeau van 6 jaar

Trends komen en gaan en vooral op de basisschool zijn kinderen erg trendgevoelig. Ze volgen populaire series en films op de voet, willen spelen met het speelgoed dat hun vrienden en vriendinnen hebben en hebben het liefst speelgoed, boeken en spelletjes van hun favoriete televisiekarakters. Als je niet bekend bent met deze trends kan een cadeau voor een meisje van 6 jaar uitkiezen best uitdagend zijn.

Het is altijd raadzaam om de jarige job een verlanglijstje te laten maken. Op dit lijstje kan zij alles verzamelen dat ze graag zou willen hebben. Dit lijstje kan vervolgens worden gedeeld met familieleden en vrienden en zo heeft iedereen in één klap de broodnodige inspiratie voor een cadeau voor een meisje van 6 jaar.

Zoek je liever zelf iets uit? Dan kunnen we je natuurlijk ook op weg helpen. Wij geven graag wat tips voor wat je meisjes cadeau geeft als ze 6 jaar worden. Meisjes van deze leeftijd vinden het vaak leuk om te knutselen en te tekenen. Als de jarige erg creatief is, kun je zeker scoren met een creatief meisjes cadeau zoals een knutselset, klei, mooi papier, stickers en andere hobbyspullen. Heeft het te maken met eenhoorns, regenbogen of schattige diertjes? Dan zit je gegarandeerd goed.

Een ander leuk cadeau voor een meisje van 6 jaar is LEGO. De keuze qua LEGO en DUPLO is tegenwoordig enorm. Er zijn sets uitgebracht van diverse populaire series en films en zo is er voor iedereen wel wat leuks te vinden in de LEGO schappen. De LEGO Friends lijn is speciaal ontwikkeld voor meisjes van 6 jaar en ouder. Met LEGO Friends kan ze een hele stad bouwen met haar favoriete figuren, dieren en kleurrijke gebouwen. Maar ook LEGO van Super Mario of Frozen is een gegarandeerd succes.

Gaat de 6-jarige al naar groep 3? Dan kun je haar vast en zeker ook blij maken met een mooi boek of leuke oefenmaterialen om thuis te oefenen met alles wat ze leert op school. AVI-start boekjes zijn ideaal voor deze leeftijd en het aanbod is heel uitgebreid. Ik Leer en Smart Games hebben bovendien allerlei leuke educatieve spelletjes voor kinderen om thuis te oefenen en kinderen uit te dagen.

Knutselkoffer

Is de jarige gek op knutselen? Dan mag een knutselkoffer natuurlijk niet ontbreken in haar speelgoedkast. De Knutselkoffer van Allerion heeft maar liefst 625 mooie knutselmaterialen in één pakket! Veertjes, pijpenragers, knopen, papiertjes, glitters en pompoms: een meisje van 6 jaar kan zich hier heel lang mee vermaken.

Tips voor een cadeau voor een meisje van 6 jaar

Heb je liever concrete tips voor een cadeau voor een meisje van 6 jaar? Dan helpen we je uiteraard ook graag op weg. Wij delen een paar toffe tips voor speelgoed en spelletjes voor meisjes van 6 jaar. Hier kun je gegarandeerd mee aankomen op de kinderverjaardag.

LEGO Friends Dierenspeeltuin

LEGO Friends is enorm populair onder jonge meisjes. De kleurrijke bouwstenen spreken enorm tot de verbeelding en de figuurtjes nodigen echt uit tot spelen. De LEGO Friends Dierenspeeltuin bevat leuke speeltoestellen en schattige diertjes om mee te spelen. Bovendien is de set goed te combineren met andere sets van LEGO Friends.

Jill Schirnhofer - Maak je eigen sieraden

Sieraden maken is vaak favoriet onder jonge meisjes en met de knutselset van Jill Schirnhofer heeft de jarige alles wat ze nodig heeft voor het maken van mooie armbandjes en kettinkjes. De set bevat ook mooie bedeltjesen kleurrijke kraaltjes om lekker mee te combineren.

Pokémon XXL legpuzzel

Veel kinderen vinden het fijn om te puzzelen, maar dan het liefst wel met een puzzel die past bij hun leeftijd. De XXL legpuzzel van Pokémon is ideaal voor jonge kinderen. De stukjes zijn extra groot voor meer gebruiksgemak en Pokémon is natuurlijk ontzettend populair onder basisschoolkinderen. Het resultaat is een mooie puzzel op posterformaat die prima ingelijst kan worden voor op de kamer.

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 5 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 5 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 7 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 7 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 8 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 8 jaar

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Organiseer jij, als ouder of verzorger, binnenkort een kinderverjaardag? Vergeet dan zeker niet een verlanglijstje op te stellen. Hier maak je snel en eenvoudig een online wensenlijstje voor cadeaus voor een 6-jarige. Neem er even de tijd voor om het verlanglijstje te vullen met dingen die zeker leuk zijn als cadeau voor een meisje van 6 jaar. Deel het lijstje vervolgens met de genodigden. Zo heeft iedereen volop tips voor een leuk cadeau en voorkom je dubbele of ongewenste cadeaus. Wel zo makkelijk!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online