Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een meisje van 7 jaar

Vier jij binnenkort de verjaardag van jouw buurmeisje, nichtje, zusje of dochter? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een leuk cadeau voor een meisje van 7 jaar. Maar wat vinden meiden van deze leeftijd nu echt leuk om te krijgen? Je wilt tenslotte wel indruk maken met jouw verjaardagscadeau. Wij helpen je graag op weg. In dit artikel delen we talloze tips voor een leuk cadeau voor een meisje van 7 jaar en geven we concrete suggesties voor cadeaus. Zo maak jij jezelf zeker populair met jouw cadeau.

meisje 7 jaar

Cadeau meisje 7 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 7 jaar

  • Halli galli, zet je reflexen op scherp en bereid je voor op razendsnelle actie, het kaartspel waarin een snelle bel het verschil maakt!
  • Totum unicorn 2 in 1 set, met de inhoud van deze mooie koffer kan de jarige niet alleen haar eigen sieraden maken, maar ook diamond paintings maken.
  • V-tech kidizoom camera, speciaal ontworpen voor kleine fotografen die hun creativiteit en de wereld om hen heen willen verkennen!
  • Play doh dierenartsset, waar ze hun liefde voor dieren kunnen combineren met creatief kleien en fantasierijke spelletjes!
  • Rara wat ben ik? Het boeiende raadspel waarin spelers hints geven en antwoorden gissen!
  • Mega construx bulbasaur, een gedetailleerde set die de iconische starter-Pokémon tot leven brengt in bouwvorm!
  • Leesboeken - waanzinnige boomhut, waar humor, spanning en creativiteit op elke pagina samenkomen!
  • Lego voor meiden, waar creativiteit en bouwplezier samenkomen in kleurrijke en fantasierijke sets.
  • Spellen zoals mens erger je niet
  • Spulletjes van Top models, dompel je onder in de glamoureuze wereld van Top Models met hun stijlvolle accessoires, notitieboekjes en creatieve sets, perfect voor elke jonge fashionista die droomt van de catwalk!

Halli Galli

Eén van de meest populaire spellen van de laatste jaren is zonder twijfel Halli Galli. Dit doldwaze spel met de bel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en leidt ongetwijfeld tot grote hilariteit en veel spanning. Het is met het hele gezin te spelen, maar het is ook leuk met vrienden of vriendinnen.

Het uitkiezen van een cadeau voor een meisje van 7 jaar

Een kinderverjaardag voor een meisje is natuurlijk niet compleet zonder mooie versiering, een smakelijke taart, een heleboel visite en leuke cadeaus voor meisjes. Het uitpakken van de cadeaus is vaak het hoogtepunt van de dag en je wilt de jarige niet teleurstellen. Maar wat is een leuk cadeau voor een meisje van 7 jaar? Wij geven enkele tips voor cadeaus waarmee je zeker indruk maakt.

Een meisje van 7 jaar vindt het vaak leuk om lekker te knutselen en creatief bezig te zijn. Tekenen en kleuren is erg populair op deze leeftijd, maar ook knutselen met kralen, glitters, stickers en kleurrijk papier valt zeker in de smaak. Er zijn tal van leuke knutselsets voor meiden van deze leeftijd verkrijgbaar, variërend van diamond paintings tot sieraden maken.

Is de jarige in kwestie erg sportief? Dan heb je volop keuze uit buitenspeelgoed voor 7-jarigen. Lekker buiten rolschaatsen, skateboarden, voetballen of trampolinespringen met vriendinnen is erg populair en hier kun je het cadeau zeker op afstemmen.
,br>Vindt de 7-jarige het leuk om te puzzelen of spelletjes te spelen? Dan heb je ruime keuze uit leuke bordspellen, kaartspellen en legpuzzels. Spelletjes zijn tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest en voor kinderen kun je zowel kiezen voor de klassiekers als Spookslot, Twister, Wie is het? en Jenga als nieuwere spellen als Beverbende, The Floor is Lava en Halli Galli.

Nu de jarige redelijk goed kan lezen is het ook leuk om een prentenboek of leesboek cadeau te doen. Er is volop keuze en je kunt het boek helemaal uitzoeken op de interesses van de jarige job. Geliefde boeken op deze leeftijd zijn onder andere Superjuffie, Dolfje Weerwolfje, Foeksia de Miniheks en De Zoete Zusjes.

Totum Unicorn 2-in-1 set

Er spreekt niets zo tot de verbeelding van een 7-jarige als eenhoorns en deze 2-in-1 set van Totum is dus ook een fantastisch cadeau. Met de inhoud van deze mooie koffer kan de jarige niet alleen haar eigen sieraden maken, maar ook diamond paintings maken.

Cadeau idee voor een meisje van 7 jaar

Ontvang je liever concrete tips voor een leuk cadeau voor een meisje van 7 jaar? Dan helpen we je natuurlijk ook graag. Hieronder delen we enkele toffe tips voor cadeaus die zeker welkom zullen zijn bij de jarige.

V-Tech Kidizoom camera

Met de V-Tech Kidizoom camera kan de jarige haar eigen foto’s en video’s maken én bewerken. Bovendien kun je met de camera spelletjes spelen en muziek luisteren. Deze camera kan bovendien wel tegen een stootje en dat is ook niet onbelangrijk met kinderen.

Play-Doh Dierenartsset

Spelen met Play-Doh gaat nooit vervelen, vooral niet met al die leuke sets van tegenwoordig. De Play-Doh Dierenartsset bevat niet alleen verschillende kleuren klei, maar ook alles wat je nodig hebt om het schattige hondje in de set goed te verzorgen als dierenarts. Knip zijn vacht bij, geef hem een spuit en maak je eigen pleisters.

Rara, wat ben ik?

Het klassieke spelletje van namen raden is omgetoverd tot een heus spel. Bij Rara, wat ben ik? krijgt iedereen een hoofdband om met een plaatje van een voorwerp dat ze moeten raden. Een grappig spel dat geschikt is voor alle leeftijden.

Mega Construx Bulbasaur

Is de jarige gek op Pokémon en LEGO? Dan is de Mega Construct Bulbasaur een must have. Dit populaire Pokémonkarakter kan de jarige helemaal zelf in elkaar zetten en is leuk om mee te spelen of om de kamer mee te versieren.

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 6 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 6 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 8 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 8 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 9 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 9 jaar

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Ben jij een verjaardagsfeest voor een meisje van 7 jaar aan het plannen? Dan kloppen alle vrienden en familieleden natuurlijk bij jou aan voor cadeausuggesties. Dit los je eenvoudig op door hier een online wensenlijstje te maken. Neem er samen met de jarige even tijd voor en stel een wensenlijstje op met haar favoriete speelgoed en spelletjes. Zo hebben alle genodigden een cadeau idee voor een meisje van 7 jaar en heb jij hier geen omkijken meer naar!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online