Cadeau ideeën voor een jongen van 1 jaar (baby)

Wordt jouw zoontje binnenkort 1 jaar oud? Gefeliciteerd! De eerste verjaardag van een kind is een bijzondere gebeurtenis. Dit wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met een heerlijke taart, een uitgebreide fotosessie, volop visite en natuurlijk een stapel leuke cadeaus. Maar wat zet je op het verlanglijstje? Wat is nu een leuk cadeau voor een jongen van 1 jaar? Daar helpen wij je graag bij. Met onze tips is het wensenlijstje van jouw zoon zo gemaakt!

jongen 1 jaar

Cadeau jongen 1 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een jongen van 1 jaar

  • V-tech mijn eerste 100 woordjes, een interactieve speelgoedboekje met vrolijke geluidjes.
  • Little dutch xylofoon, houten xylofoon helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek
  • Nijntje verstoppertje spelen, is een ontzettend leuk spel dat je samen met jouw kleintje kunt doen.
  • Smartmax my first safari animals, met de magneetjes kunnen ze de leukste dieren maken.
  • Little dutch zachte poppen, door te spelen met poppen leren jonge kinderen belangrijke sociale en empathische vaardigheden.
  • V-tech 2 in 1 babywalker, deze loopwagen is ideaal ter ondersteuning bij het leren lopen.
  • Voelboekjes is een fantastisch cadeau voor een jongen van 1 jaar.
  • Montessouri speelgoed, met behulp van Montessori speelgoed voor baby’s, wordt op een spelenderwijs de snelle ontwikkeling gestimuleerd.
  • Nog iets wat een kindje van 12 tot 24 maanden volop aan het leren is: vormen! Er is genoeg leuk speelgoed te vinden waarmee jongens van 1 jaar vormen te leren herkennen en combineren.
  • Tipi tent, geef een leuke speeltent cadeau waar het jongetje straks lekker in kan spelen.

De voordelen van een (online) verlanglijstje voor een jongen van 1 jaar

Er zijn veel voordelen aan het maken van een verlanglijstje. Met een wensenlijstje voorkom je dat jouw kind dubbele cadeaus ontvangt of geschenken krijgt die eigenlijk niet zo geschikt zijn of niet zo leuk zijn. Op een verlanglijstje kun je zelf aangeven welke cadeautjes goed passen bij jouw kind en zijn interesses. Hierdoor is iedereen in één keer voorzien van cadeausuggesties die eenvoudig afgestreept kunnen worden.

Bovendien biedt een (online) verlanglijstje de mogelijkheid om al tijdig te beginnen met het wensenlijstje. Ben je wezen winkelen en heb je een leuk speeltje gevonden? Zet het op het lijstje voor later. Heeft jouw zoon een favoriet speeltje op de kinderopvang? Zet het direct op het lijstje. Zo stel je gaandeweg een leuk verlanglijstje op zonder dat je hier een week voor de verjaardag voor hoeft te ploeteren. Dat scheelt tijd en moeite!

Cadeau ideeën voor een jongen van 1 jaar

Wil je graag een verlanglijstje opstellen voor een jongen van 1 jaar, maar weet je nog niet zo goed wat je kunt vragen aan vrienden, familieleden en kennissen? Dan geven wij je graag inspiratie voor leuke cadeaus voor jongens van 1 jaar! Ben je op zoek naar inspiratie voor een cadeau voor een meisje van 1 jaar? Dan kan je bij ons ook boordevol inspiratie opdoen!

Verjaardagscadeau voor een jongen van 1 jaar

Gefelicteerd jullie jongen is 1 jaar geworden. Het vieren van de eerste verjaardag van een kleine jongen is een speciale mijlpaal voor zowel ouders als het kind. Den bijvoorbeeld aan speelgoed dat zijn fysieke vaardigheden bevordert, zoals loopwagentjes en blokken, of speelgoed dat zijn zintuigen stimuleert, zoals sensorisch speelgoed en interactieve boeken.

Sinterklaas cadeau voor een jongen van 1 jaar

Voor Sinterklaas een cadeau kiezen voor een jongen van 1 jaar is best leuk omdat er veel speelgoed is dat niet alleen vermakelijk is, maar ook bijdraagt aan zijn ontwikkeling.

Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes

Rond deze leeftijd beginnen kleintjes vaak met praten en speeltjes kunnen dit proces zeker een handje helpen. Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes is een interactief speelgoedboekje dat helpt bij de ontwikkeling van de woordenschat met diverse herkenbare thema’s en vrolijke geluiden.

Little Dutch xylofoon

Kinderen zijn gek op het maken van muziek en als ouder kun je dit stimuleren door de Little Dutch xylofoon op het verlanglijstje te zetten. Deze prachtige houten xylofoon helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en het herkennen van verschillende klanken.

Nijntje Verstoppertje Spelen

Nijntje is één van de meest geliefde speelfiguren van kinderen en met speelgoed van Nijntje kun je eigenlijk de plank niet misslaan. Nijntje Verstoppertje Spelen is een ontzettend leuk spel dat je samen met jouw kleintje kunt doen. Je verstopt Nijntje ergens in huis en Nijntje roept naar jouw zoon ‘Ik ben hier!’. Kijk vol verwondering hoe jouw kleintje op zoek gaat naar Nijntje. Met de kaartjes in het pakket kun je het spel bovendien nog leuker maken wanneer jouw zoon wat ouder is.

SmartMax My First Safari Animals

Constructiespeelgoed is altijd leuk voor kinderen van elke leeftijd en de SmartMax My First Safari Animals is speciaal ontwikkeld voor zeer jonge kinderen. Met de magneetjes kunnen ze de leukste dieren maken en deze set is ook goed te combineren met andere producten van SmartMax. Zo heeft jouw kind nog jarenlang plezier van het speelgoed.

Little Dutch zachte poppen

Spelen met poppen is goed voor de ontwikkeling van jongens en meisjes. Door te spelen met poppen leren jonge kinderen belangrijke sociale en empathische vaardigheden. Jouw zoon oefent met communicatie en het mimieken van het gedrag van volwassenen door met poppen te spelen. De prachtige zachte poppen van Little Dutch, genaamd Evi, Rosa, Sophia en Jim mogen zeker niet ontbreken op het verlanglijstje.

Vtech 2-in-1 Babywalker

De ontwikkeling van jonge kinderen gaat razendsnel. Voor je het weet racet jouw zoontje door de kamer met de Vtech 2-in-1 Babywalker. Deze loopwagen is niet alleen ideaal ter ondersteuning bij het leren lopen. Het activiteitenpaneel bevat ook allerlei leuke functies om mee te spelen en te experimenteren. De lichtjes en leuke muziekjes zijn bovendien een heus feest voor jouw kleintje!

Voelboekjes

Ook voelboekjes zijn een fantastisch cadeau voor een jongen van 1 jaar. Je kunt de prachtige tekeningen samen bekijken, er is van alles te ontdekken op de pagina’s en vanaf jonge leeftijd is voorlezen al goed voor de ontwikkeling. Een paar van onze favorieten voelboekjes:

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 2 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 2 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 3 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 3 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 4 jaar?

Bekijk cadeaus voor een jongen van 4 jaar

Maak jouw verlanglijstje op wensenlijstjes.nl

Dus, welke cadeaus voor jongens van 1 jaar zet jij op het verlanglijstje van jouw zoon? Op wensenlijstjes.nl kun je snel en eenvoudig jouw verlanglijstje maken en delen met anderen. Registreren is gratis en zo gebeurd. Voor je het weet werk je aan het maken van een eigen verlanglijstje die je vervolgens naar hartenlust kunt delen met vrienden en familieleden. Zij kunnen op hun beurt een cadeau naar keuze afstrepen. Zo weet je precies welke cadeaus je kunt verwachten en voorkom je dubbele geschenken. Geloof ons: na het maken van één verlanglijstje op wensenlijstjes.nl wil je niet anders meer!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online