Cadeau inspiratie voor een meisje van 3 jaar

Nog een paar dagen te gaan en je (klein)dochter, nichtje of misschien het kind van je vriendin is alweer 3 jaar oud, wat vliegen de jaren toch voorbij! Ze is waarschijnlijk al een echte dame met veel te vertellen, veel te ontdekken en een eigen willetje. Ze heeft vast ook volop ideeën over hoe haar verjaardag gevierd zou moeten worden, welke taart er op tafel komt te staan en natuurlijk het belangrijkste… haar verlanglijstje met alle cadeau ideeën die ze met een brede lach op haar gezicht al heeft doorgegeven. Is de 'puppy' die met grote letters op het verlanglijstje staat net niet wat je in gedachten had, en heb je toch nog wat inspiratie nodig voor een cadeau van een meisje van 3 jaar? Dan helpen wij je graag verder op weg!

meisje met ballon

Cadeau meisje 3 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 3 jaar

  • Little dutch sieradenset is echt een cadeau voor een meisje als ze van verkleden en opmaken houdt.
  • Duplo boederij is echt tijdloos en met deze Duplo set is ze nog jaren zoet.
  • Kinetisch zand, dit bijzondere speelzand heeft een heel andere structuur dan gewoon zand en is kneedbaar en dus ideaal om mee te bouwen en te creëren.
  • Ik leer op weg naar groep 1, met dit leuke pakket aan spelletjes leert ze spelenderwijs vormen, kleuren, cijfers en letters.
  • Little dutch verjaardagstaart, compleet met kaarsjes, toppers en taartschep is een fantastisch cadeau.
  • Baby born poppenset, is compleet met diverse accessoires.
  • Paw patrol 4 in 1 puzzelset biedt eindeloos veel puzzelplezier.
  • Voorleesboeken, het stimuleert de creativiteit en het inlevingsvermogen en vergroot de woordenschat.
  • Play doh klei, welk kind is er nu niet dol op?
  • Jonad magnetiboek, met behulp van de voorbeeldkaarten, kan de 3-jarige aan de binnenzijde van de box een dier of een voorwerp maken.

Little Dutch sieradenset

Is ze gek op verkleden, versieren en opmaken? Dan is deze sieradenset van Little Dutch echt een topper. De sieraden zijn van robuust hout en kunnen dus wel tegen een stootje. De set bestaat uit een ketting, een armband en mooie clipjes voor in het haar.

Van cadeau inspiratie een verlanglijstje maken

Ben je hier om inspiratie te zoeken of wil je zo efficiënt mogelijk aan iedereen een cadeau tip delen voor een meisje van 3 jaar? Een online verlanglijstje maken is hier ideaal voor! Je kunt hierop namelijk precies vermelden wat de wensen zijn. Het online lijstje is vervolgens makkelijk te delen met anderen. Dat scheelt een heleboel belletjes en berichtjes in aanloop naar de verjaardag. De gasten kunnen eenvoudig afstrepen wat zij zullen kopen en zo voorkom je dubbele cadeaus en teleurstellingen. Een gratis verlanglijstje maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Duplo boerderij

Duplo is echt tijdloos en met deze Duplo boerderijset is ze nog jaren zoet. De set bestaat uit de bouwblokken voor een boerderij, een tractor, speelpoppetjes en uiteraard de nodige boerderijdieren.

Cadeau ideeën en tips meisje van 3 jaar

Maar wat geef je nu eigenlijk cadeau voor haar verjaardag? Daar helpen wij je graag bij. Hier zijn onze beste cadeau tips in 2023 voor een meisje van 3 jaar om op het verlanglijstje te zetten!

Kinetisch zand

Spelen met kinetisch zand is een heerlijke ervaring voor grote en kleine mensen. Het bijzondere speelzand heeft een heel andere structuur dan gewoon zand en is kneedbaar en dus ideaal om mee te bouwen en te creëren. Het droogt bovendien niet uit en is heel makkelijk weer op te ruimen.

Ik leer: op weg naar groep 1

Geef je graag iets leerzaams cadeau? Dan is de Op weg naar groep 1 set van Ik Leer echt een leuk cadeau voor een meisje van 3 jaar. Met dit leuke pakket aan spelletjes leert ze spelenderwijs vormen, kleuren, cijfers, letters en nog veel meer. De set sluit uitstekend aan bij de leerdoelen van groep 1.

Little Dutch verjaardagstaart

Vindt de kleine dame niets gezelliger dan theepartijen en restaurantje spelen? Dan is deze Little Dutch verjaardagstaart, compleet met kaarsjes, toppers en taartschep, een fantastisch cadeau. De set is van hout en past uitstekend bij elke andere houten keuken speelset.

BABY born poppenset

De poppen van BABY born zorgen al generaties voor veel plezier en ook de jarige job zal met liefde voor deze babypoppen zorgen. De BABY born poppenset is compleet met diverse accessoires en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Voorleesboeken

Samen lezen en voorlezen is ontzettend nuttig voor de ontwikkeling. Het stimuleert de creativiteit en het inlevingsvermogen en vergroot de woordenschat. Bovendien is het altijd een gezellig momentje samen. Deze boeken zijn onze favoriete voorleesboeken en kunnen wij absoluut aanraden als 2023 cadeau tip voor een meisje van 3 jaar.

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 2 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 2 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 4 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 4 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 5 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 5 jaar

Je eigen online verlanglijstje maken op Wensenlijstjes.nl

Nu je het verlanglijstje compleet hebt gemaakt met deze mooie cadeau ideeën is het tijd om het lijstje te delen met anderen. Op Wensenlijstjes.nl stel je heel eenvoudig jouw online wensenlijstje op en deel je deze in een paar klikken met anderen. Een account aanmaken is simpel en helemaal gratis. Bovendien kun je met jouw account voor elke gelegenheid een nieuw wensenlijstje maken. Zo ben je met één account voorbereid op elke verjaardag, feestdag en speciale gelegenheid in de toekomst. Dat is nog eens gemak!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online