Een verlanglijstje maken met tips voor een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar

Wordt jouw dochter, nichtje, zusje, buurmeisje of vriendinnetje binnenkort 9 jaar? En ben jij uitgenodigd voor haar verjaardagspartijtje? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Een leuk cadeau is een absolute must, maar wat geef je een meisje van 9 jaar eigenlijk? Wat vinden ze leuk op deze leeftijd? Dat vertellen wij je graag! In dit artikel geven wij volop tips zodat jij een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar kunt uitzoeken.

Een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar uitkiezen

Meisjes van 9 jaar oud zijn al hele dames. Ze hebben hun eigen voorkeuren en interesses en kunnen onderling flink van elkaar verschillen. Sommige meisjes van deze leeftijd vinden het leuk om met make-up te spelen, andere meisjes lezen liever een boek, spelen buiten met hun vriendinnen of houden juist van knutselen. Omdat meisjes zo verschillend zijn, is het verstandig om de jarige te vragen naar haar interesses. Met die kennis vind je gegarandeerd een leuk meisjes cadeau. Wij geven je bovendien graag een cadeau tip voor een meisje van 9 jaar.

Als de jarige gek is op knutselen is het belangrijk om te weten wat ze graag doet. Houdt ze van schilderen, kleien, knutselen met papier, glitters of bouwpakketten? Voor iedere hobby zijn er tal van kant-en-klare knutselsets verkrijgbaar. Dit maakt het uitzoeken van een geschikt cadeau voor een meisje van 9 jaar een stuk makkelijker.

Is de jarige job juist fan van lezen? Dan heb je hier volop keuze voor een leuk cadeau. Favoriete boeken op deze leeftijd zijn onder andere De Waanzinnige Boomhut, De Zoete Zusjes, Juf Braaksel, Het Ministerie van Oplossingen en De Regels van Floor. Maar laat je vooral leiden door de leesvoorkeuren van de jarige. Zo vind je zeker een boek dat aansluit bij haar interesses en leesniveau.

Is de jarige gek op fashion, make-up en beauty? En volgt ze diverse beauty vloggers op YouTube en TikTok? Dan is een mooie make-up set zeker een succes. Hierin heb je volop keuze, maar kies vooral niet een goedkope set. De kwaliteit hiervan laat te wensen over en zo'n set is niet geschikt voor iemand die echt van make-up houdt.

Speelt de jarige graag met figuurtjes en verzint ze haar eigen wereld? Dan is Playmobil ideaal speelgoed. Met Playmobil kan ze haar eigen verhalen verzinnen en een eigen stad of huis bouwen. De sets zijn allemaal met elkaar te combineren en verkrijgbaar in diverse thema's. Zo biedt Playmobil voor ieder wat wils.

Een cadeau tip voor een meisje van 9 jaar

Algemene suggesties zijn natuurlijk heel handig, maar als je liever een concrete cadeau tip voor een meisje van 9 jaar krijgt, ben je hier ook aan het goede adres. Wij geven je graag enkele suggesties voor superleuke cadeaus voor de jarige. Zo maak jij zeker indruk op de verjaardag!

Kinetic Sand Eenhoorn Bakkerij

Lekker spelen met kinetisch zand is leuk op elke leeftijd en met de Kinetic Sand Eenhoorn Bakkerij wordt dit nog leuker! Maak je eigen cupcakes van kinetisch zand en versier ze op allerlei prachtige manieren. De set staat garant voor urenlang plezier.

LEGO Friends Boshuis

LEGO is natuurlijk altijd een leuk cadeau voor kinderen, vooral als de set goed aansluit bij hun interesses. De LEGO Friends Boshuis set is onderdeel van de LEGO Friends reeks. Deze set is speciaal ontwikkeld voor meisjes en dat is duidelijk te zien aan de vormgeving. De set is bovendien leuk te combineren met de andere producten van LEGO Friends.

Exploding Kittens

Het leuke aan deze leeftijd is dat ze al echt mee kunnen doen met leuke bordspellen en kaartspellen. Een populair spel als Exploding Kittens is daardoor een fantastisch cadeau dat garant staat voor urenlang speelplezier en hilariteit. Leuk om te spelen met het gezin, maar ook met vrienden en vriendinnen.

eeBoo legpuzzel

Houdt de jarige van puzzelen? Dan zijn de legpuzzels van eeBoo echt een aanrader. De prenten zijn gemaakt door illustrators van over de hele wereld en stuk voor stuk prachtig om te zien. De puzzels van 500 stukjes zijn bovendien prima geschikt als cadeau voor een meisje van 9 jaar.

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 6 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 7 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 8 jaar?

Bekijk cadeau tips

Stel een verlanglijstje voor de jarige op met Wensenlijstjes.nl

Ben jij de ouder of verzorger van een meisje van 9 jaar? En ben je druk bezig met de voorbereidingen voor haar cadeaus? Dan is elke tip om je te ontzorgen natuurlijk van harte welkom. Heb je al eens nagedacht over het opstellen van een digitaal verlanglijstje? Via Wensenlijstjes.nl kun je eenvoudig en snel een lijstje maken voor elke gelegenheid. Dit lijstje deel je vervolgens met wie je wilt en zo is iedereen in één klap op de hoogte van de wensen van de jarige. Jij hebt er geen omkijken meer naar!

Registeren

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online