Een verlanglijstje maken met tips voor een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar

Wordt jouw dochter, nichtje, zusje, buurmeisje of vriendinnetje binnenkort 9 jaar? En ben jij uitgenodigd voor haar verjaardagspartijtje? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Een leuk cadeau is een absolute must, maar wat geef je een meisje van 9 jaar eigenlijk? Wat vinden ze leuk op deze leeftijd? Dat vertellen wij je graag! In dit artikel geven wij volop tips zodat jij een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar kunt uitzoeken.

donuts

Cadeau meisje 9 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een meisje van 9 jaar

  • Totum unicorn, in dit sieradendoosje kan de jarige al haar sieraden bewaren.
  • Kinetic sand eenhoorn, de set staat garant voor urenlang plezier.
  • Lego friends boshuis, deze set is speciaal ontwikkeld voor meisjes en dat is duidelijk te zien aan de vormgeving.
  • exploding kittens, een populair spel als Exploding Kittens is een fantastisch cadeau om te geven.
  • eeBoo legpuzzel, houdt de jarige van puzzelen? Dan zijn de legpuzzels van eeBoo echt een aanrader.
  • Knutselspullen, denkbijvoorbeeld aan sieraden maken of zelf tie-dye shirts maken.
  • Kookboeken voor kids, hoe leuk is het dan om een kookboek of bakboek cadeau te geven waarmee kinderen steeds beter leren bakken en koken?
  • Sieraden, een leuk armbandje of oorbellen bijvoorbeeld.
  • Tas, een leuke tas voor school of een klein schoudertasje.
  • Make-up, als ze al een beetje interesse hebben in make-up kan je ze een leuke oogschaduw geven of een blush.

Een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar uitkiezen

Meisjes van 9 jaar oud zijn al hele dames. Ze hebben hun eigen voorkeuren en interesses en kunnen onderling flink van elkaar verschillen. Sommige meisjes van deze leeftijd vinden het leuk om met make-up te spelen, andere meisjes lezen liever een boek, spelen buiten met hun vriendinnen of houden juist van knutselen. Omdat meisjes zo verschillend zijn, is het verstandig om de jarige te vragen naar haar interesses. Met die kennis vind je gegarandeerd een leuk meisjes cadeau. Wij geven je bovendien graag een cadeau tip voor een meisje van 9 jaar.

Als de jarige gek is op knutselen is het belangrijk om te weten wat ze graag doet. Houdt ze van schilderen, kleien, knutselen met papier, glitters of bouwpakketten? Voor iedere hobby zijn er tal van kant-en-klare knutselsets verkrijgbaar. Dit maakt het uitzoeken van een geschikt cadeau voor een meisje van 9 jaar een stuk makkelijker.

Is de jarige job juist fan van lezen? Dan heb je hier volop keuze voor een leuk cadeau. Favoriete boeken op deze leeftijd zijn onder andere De Waanzinnige Boomhut, De Zoete Zusjes, Juf Braaksel, Het Ministerie van Oplossingen en De Regels van Floor. Maar laat je vooral leiden door de leesvoorkeuren van de jarige. Zo vind je zeker een boek dat aansluit bij haar interesses en leesniveau.

Is de jarige gek op fashion, make-up en beauty? En volgt ze diverse beauty vloggers op YouTube en TikTok? Dan is een mooie make-up set zeker een succes. Hierin heb je volop keuze, maar kies vooral niet een goedkope set. De kwaliteit hiervan laat te wensen over en zo'n set is niet geschikt voor iemand die echt van make-up houdt.

Speelt de jarige graag met figuurtjes en verzint ze haar eigen wereld? Dan is Playmobil ideaal speelgoed. Met Playmobil kan ze haar eigen verhalen verzinnen en een eigen stad of huis bouwen. De sets zijn allemaal met elkaar te combineren en verkrijgbaar in diverse thema's. Zo biedt Playmobil voor ieder wat wils.

My jewellery

Of het nu gaat om een kleurrijk armbandje, een charmante ketting of een stijlvol haarsieraad, bij ons vind je dat unieke cadeau dat haar ogen zal doen stralen.

Een cadeau tip voor een meisje van 9 jaar

Algemene suggesties zijn natuurlijk heel handig, maar als je liever een concrete cadeau tip voor een meisje van 9 jaar krijgt, ben je hier ook aan het goede adres. Wij geven je graag enkele suggesties voor superleuke cadeaus voor de jarige. Zo maak jij zeker indruk op de verjaardag!

LEGO Friends Boshuis

LEGO is natuurlijk altijd een leuk cadeau voor kinderen, vooral als de set goed aansluit bij hun interesses. De LEGO Friends Boshuis set is onderdeel van de LEGO Friends reeks. Deze set is speciaal ontwikkeld voor meisjes en dat is duidelijk te zien aan de vormgeving. De set is bovendien leuk te combineren met de andere producten van LEGO Friends.

Exploding Kittens

Het leuke aan deze leeftijd is dat ze al echt mee kunnen doen met leuke bordspellen en kaartspellen. Een populair spel als Exploding Kittens is daardoor een fantastisch cadeau dat garant staat voor urenlang speelplezier en hilariteit. Leuk om te spelen met het gezin, maar ook met vrienden en vriendinnen.

eeBoo legpuzzel

Houdt de jarige van puzzelen? Dan zijn de legpuzzels van eeBoo echt een aanrader. De prenten zijn gemaakt door illustrators van over de hele wereld en stuk voor stuk prachtig om te zien. De puzzels van 500 stukjes zijn bovendien prima geschikt als cadeau voor een meisje van 9 jaar.

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 8 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 8 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 10 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 10 jaar

Op zoek naar leuke cadeaus een meisje van 11 jaar?

Bekijk cadeaus voor een meisje van 11 jaar

Stel een verlanglijstje voor de jarige op met Wensenlijstjes.nl

Ben jij de ouder of verzorger van een meisje van 9 jaar? En ben je druk bezig met de voorbereidingen voor haar cadeaus? Dan is elke tip om je te ontzorgen natuurlijk van harte welkom. Heb je al eens nagedacht over het opstellen van een verlanglijstje? Via Wensenlijstjes.nl kun je eenvoudig en snel een online wensenlijstje maken voor elke gelegenheid. Dit lijstje deel je vervolgens met wie je wilt en zo is iedereen in één klap op de hoogte van de wensen van de jarige. Jij hebt er geen omkijken meer naar!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online