Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een jongen van 7 jaar

De zevende verjaardag van jouw zoon, neefje, kleinkind of buurjongen mag natuurlijk groots gevierd worden. Het is tenslotte een hele mijlpaal. Alle familieleden en vrienden krijgen een uitnodiging, er wordt een grote taart besteld en het huis wordt natuurlijk mooi versierd. Maar wat kun je de jarige job nu cadeau geven? In dit artikel helpen we je op weg zodat jij na het lezen zeker een leuk cadeau idee hebt voor een jongen van 7 jaar.

Het uitkiezen van een cadeau voor een jongen van 7 jaar

Een verjaardagspartijtje is natuurlijk niet compleet zonder mooie cadeaus. Vooral op een kinderverjaardag is het uitpakken van de geschenken het hoogtepunt van de dag. Het liefst geef je de jarige een cadeau dat echt helemaal aansluit bij zijn interesses en wensen. Maar wat is nu een leuk cadeau voor een jongen van 7 jaar?

Op deze leeftijd zijn jongens doorgaans heel actief. Ze spelen uren buiten, samen met vriendjes uit de buurt of van school. Voetballen is erg populair, maar ook skaten, skateboarden, fietsen en tikkertje spelen is erg geliefd. Buitenspeelgoed is daarom altijd welkom, vooral als het iets is dat je jarige nog niet heeft, zoals een cool paar skates of een skateboard.

Houdt de jarige van lezen? Dan is er volop keuze qua leuke boeken voor deze leeftijd. Een 7-jarige kan al aardig lezen en dat opent een wereld van mogelijkheden. Boeken van Dolfje Weerwolfje zijn heel geschikt voor deze leeftijd, maar ook Superjuffie, De Gorgels, Borre en Dog Man zijn series die zeker in de smaak zullen vallen.

Bouwspeelgoed is ook zeker leuk cadeau voor een jongen van 7 jaar. LEGO blijft natuurlijk populair, vooral van LEGO city, Ninjago, Super Mario en andere populaire figuren, maar ook Playmobil en K'Nex zijn echte aanraders. Informeer vooraf wel even wat de voorkeur heeft.

Cadeau idee voor een jongen van 7 jaar

Natuurlijk helpen we je ook graag op weg met concrete cadeausuggesties voor de jarige job. Of je nu op zoek bent naar leuk buitenspeelgoed, bouwspeelgoed, een spel of een "puzzel:" wij tippen de leukste cadeaus voor een jongen van 7 jaar.

LEGO Star Wars

Ruimteschepen, aliens, jedi's en "lichtzwaarden:" het spreekt allemaal enorm tot de verbeelding van jonge jongens. Het is dan ook niet gek dat LEGO Star Wars zo ontzettend populair is onder kinderen. Let wel goed op de leeftijdsadviezen op de "pakketten:" niet alle sets van LEGO Star Wars zijn geschikt voor kinderen van 7 jaar. Sommige sets zijn misschien net wat moeilijker om in elkaar te zetten.

Trampoline

Trampolinespringen is natuurlijk altijd leuk. Helemaal als het op je eigen trampoline is. Een trampoline voor in de achtertuin is dan ook een fantastisch cadeau voor een kind van 7 jaar. Hij kan hierop al zijn energie kwijt, trucjes oefenen en samen met zijn vrienden jumpen.

Spookslot

Bordspellen en kaartspellen zijn weer helemaal terug van weggeweest en er zijn ontzettend veel leuke spellen voor kinderen en volwassenen op de markt. Maar een klassieker als Spookslot blijft leuk! Het spel is geschikt voor het hele gezin en staat garant voor urenlang plezier.

Pokémon verzamelbox

Is de jarige groot fan van Pokémon? Dan scoor je zeker punten met een Pokémon verzamelbox. Zo'n set bestaat uit diverse Pokémonkaarten, boosterpakketten en speciale foliekaarten die in het ruilspel veel waard zijn.

SmartGames Parking Puzzler

SmartGames ontwerpt spellen voor alle leeftijd die je echt aan het denken zetten. De SmartGames Parking Puzzler is ideaal voor kinderen van 7 jaar. Het is een breinbreker waar de jarige lang plezier van heeft.

Clementoni opgravingsset

Welke 7-jarige houdt er nu niet van dino's? Met de Clementoni opgravingsset waant de jarige zich even een echte archeoloog. Hij kan zijn eigen dino opgraven en de T-rex vervolgens helemaal in elkaar zetten. Dat staat natuurlijk heel stoer in zijn kamer!

Coding Lab Mind Designer Robot

Leren programmeren met robots? Dat kan tegenwoordig al op jonge leeftijd. Clementoni heeft diverse programmeersets uitgebracht voor kinderen en de Mind Designer Robot is ideaal voor een jongen van 7 jaar die graag meer wil leren over programmeren. Door middel van rekenvragen, tekenen en kritisch nadenken helpt hij de robot te ontsnappen uit het doolhof en zijn missies af te ronden.

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 4 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 5 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 6 jaar?

Bekijk cadeau tips

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Organiseer jij binnenkort een kinderverjaardag en wil je alles in goede banen leiden? Dan mag een verlanglijstje natuurlijk niet ontbreken. Op dit lijstje kan de jarige al zijn wensen delen met de uitgenodigde gasten. Zo heeft iedereen een goed cadeau idee voor een jongen van 7 jaar. Op Wensenlijstjes.nl kunnen jullie samen het lijstje opstellen. Vervolgens deel je snel en eenvoudig het verlanglijstje met anderen. Zij kunnen hun favoriete cadeau afstrepen en zo weet iedereen welke cadeaus er nog beschikbaar zijn. De jarige krijgt precies wat hij graag wilt en je voorkomt dubbele cadeaus.

Registeren

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online