Verlanglijstje voor je baby maken?

Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje! Of misschien wordt jullie dreumes binnenkort wel één jaar en vieren jullie daarom een feestje. Wat de gelegenheid ook is: een wensenlijstje maken voor jouw kleine is met onze inspiratietips zo gepiept!

Cadeaus voor op het verlanglijstje van je baby

Wat zet je op het verlanglijstje van je baby?

We delen graag wat voorbeelden van cadeaus voor baby’s die leuk én nuttig zijn.

  • Een Nijntje-nachtlamp voor in de babykamer – lief én gezellig!
  • Een kinder spaarpot waar jouw kindje zelf mee kan leren sparen.
  • Een speenknuffel, zodat ze tijdens het slapen ook wat te knuffelen hebben (en de speen valt zo minder gauw uit de mond).
  • Een eetset – handig voor op vakantie, maar ook gewoon voor thuis.
  • Houten speelgoed. Ben je ook klaar met al die schadelijke micro-plastics? Hout is duurzaam, gaat jaren mee en is wat gezonder voor je baby (die graag alles in het mondje stopt).

Voordelen van een (online) verlanglijstje voor je baby

Een verlanglijstje voor jouw kindje maken is altijd handig. De beste ideeën voor een cadeautje komen namelijk meestal niet op het moment dat iemand aan je vraagt wat ze jouw baby cadeau kunnen doen. Daarom is het slim om alvast een begin te maken met een verlanglijstje, zodat je altijd ideeën paraat hebt. Maak je je verlanglijstje online, dan kun je hem altijd makkelijk updaten en raak je hem nooit kwijt. Bovendien kun je je verlanglijstje zo supermakkelijk delen en hoef je niet bang te zijn dat je cadeautjes per ongeluk dubbel vraagt, dankzij de handige afstreep optie die bij jouw online verlanglijstje zit. Door een (online) verlanglijstje te maken heb je altijd leuke cadeauwensen paraat en krijg je cadeautjes waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt!

In 3 gemakkelijke stappen deel je je online baby verlanglijstje met familie en vrienden

verlanglijstje

Registreer en maak een online verlanglijstje

verlanglijstje delen

Deel je verlanglijstje met familie en vrienden!

verlanglijstje kado's

Ontvang de cadeautjes van je online lijstje en geniet!

leukste baby cadeaus

Wat zijn de leukste baby cadeaus om te krijgen?

We bieden je graag wat inspiratie voor het maken van een mooi wensenlijstje waar je écht iets aan hebt. Leuke en mooie cadeaus, maar zeker ook praktische items die het leven met een kleine weer wat makkelijker maken! Cadeaus waar je blij mee bent zijn mooi, nuttig en fijn voor je baby. Je wilt niets liever dan het beste voor jouw kind. Vaak krijgt je baby vanzelf al genoeg speelgoed en kleertjes, omdat de meeste kraamvisite één van deze twee altijd wel cadeau doet, dus dat zet je liever niet op je lijst. Wanneer je een lijstje maakt, denk dan na over spullen die jezelf en je kind gelukkig maken maar die je zelf misschien niet zo gauw zult kopen. Vanwege het prijskaartje, of gewoonweg omdat er andere dingen belangrijker, praktischer en harder nodig zijn. Ben je specifiek op zoek naar baby cadaeautjes voor jongens of meisjes? Bekijk dan ook eens de cadeaus voor een jongen van 1 jaar en de cadeaus voor een meisje van 1 jaar. Nóg meer inspiratie vind je bij onze tips voor babyshower cadeaus. Neem daar zeker ook eens een kijkje.

Op zoek naar leuke cadeaus voor jongens

Bekijk jongens cadeautips

Op zoek naar leuke cadeaus voor meisjes

Bekijk meisjes cadeautips

Op zoek naar leuke cadeaus voor een kind

Bekijk kind cadeautips
Cadeaus voor kraambezoek

Wat zet je op je verlanglijstje voor je kraambezoek?

  • Een eerste jaar-boek, waarin je op een leuke manier in tekst en foto’s kunt bijhouden hoe het eerste jaar van jouw baby verliep. Een mooie herinnering voor later!
  • Een gipsafdruksetje voor de handjes en voetjes (die nooit meer zo klein zullen zijn als nu)
  • Hydrofiele doeken heb je nooit genoeg.
  • Ook waardebonnen (al dan niet zelfgemaakt) zijn fijn om te krijgen. Je kunt namelijk zelf kiezen hoe je ze besteed en er altijd wat nuttigs mee doen. Of vraag om een oppasstrippenkaart, een zelf gekookte maaltijd of een uitje voor jou en je partner.

Maak jouw baby wensenlijst op wensenlijstjes.nl

We hopen dat jij na het lezen van deze blog weer nieuwe inspiratie hebt gekregen om op het verlanglijstje voor jou en je baby te zetten. Wil jij gebruik maken van een handige online wensenlijst? Dan zit je bij wensenlijstjes.nl goed! Heb je vragen over hoe onze tool werkt?

FAQ

Wat zijn de leukste kraamcadeaus om te geven?

De leukste kraamcadeaus om te geven zijn vaak nuttige cadeaus waar de ouders iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een oppas-waardebon, een paar zelfgemaakte maaltijden die alleen nog ontdooid hoeven te worden of hydrofiele doeken en luiers.

Wat zijn goede cadeaus om te geven aan kersverse ouders?

De ouders van een pasgeboren baby zijn gek op hun kleine kindje, maar vaak ook ontzettend moe. Het blijste maak je ze dus met wat ontspanning! Geef ze een avondje uit cadeau, of een dagje naar de sauna. Of wandel even met een sopje, wat poetsdoeken en de stofzuiger door het huis.

Hoe kan ik het beste een verlanglijstje voor mijn baby maken?

Heb je een mooi wensenlijstje gemaakt en wil je dit goed kunnen bijhouden en makkelijk kunnen delen? Dat kan via Wensenlijstjes.nl het aller makkelijkste!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online