Een verlanglijstje maken voor een leuk cadeau voor een jongen van 6 jaar

Zouden we alleen niet zo nu en dan terugverlangen naar onze kindertijd en het vieren van onze verjaardag? Als kind ben je écht jarig. Je verheugt je al weken op het feestje, de taart, de versiering, de visite en natuurlijk de cadeaus. Met dit in je achterhoofd doe je nu dan ook je uiterste best om de kleine jarige job in jouw leven de verjaardag van zijn dromen te geven. En een topcadeau mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Maar wat geef je een jongen van 6 jaar eigenlijk cadeau? Wat vinden kinderen tegenwoordig leuk? Wij helpen je op weg met top tips zodat jij gegarandeerd een cadeau idee krijgt voor een jongen van 6 jaar oud.

jongen 6 jaar

Cadeau jongen 6 jaar

Top 10 cadeau ideeën voor een jongen van 6 jaar

  • De vloer is lava, het bordspel zal garant staan voor veel plezier.
  • Lego ninjago set, aanraders zijn de LEGO Ninjago Kai’s Vuurdraak set en de LEGO Ninjago Lloyds Racewagen set.
  • Krokodil met kiespijn, druk omstebeurt een tand van de krokodil naar beneden, maar pas op dat je zijn zere tand niet aanraakt!
  • Play doh pizza oven geeft ze de mogelijkheid om de lekkerste en meest originele pizza’s te creëren.
  • Pokémon clip 'n' go poke belt, met deze riem, pokéballs en Pikachu waant de 6-jarige zich een echte Pokémontrainer.
  • Big bang boards milky way mini cruiser, een must voor de liefhebbers van skateboarden en stunten.
  • Hot wheels dit merk van autootjes en racebanen is razend populair en biedt een breed assortiment sets aan.
  • Bordspellen, wie is het? – een echte klassieker – een superleuke cadeautip.
  • Educatief speelgoed is een leuk en leerzaam cadeau voor een jongen van 6.
  • Leesboeken voor 6 jaar (AVI 1) dit niveau is voor beginnende lezers.

The floor is lava

De vloer is lava is een geliefd spel op het schoolplein, maar het bordspel zal ook garant staan voor veel plezier. The Floor is Lava is het beste te omschrijven als een moderne versie van Twister en is erg populair onder jonge kinderen.

Een goed cadeau uitkiezen voor jongens

Wanneer jij je gaat oriënteren op leuke cadeaus voor jongens is het handig om te weten wat een jongen van 6 jaar nu echt een leuk cadeau vindt. Op deze leeftijd hebben kinderen al een eigen persoonlijkheid met verschillende interesses en karakters. Vraag dus ook zeker aan de jarige job wat hij graag zou willen hebben om laat hem een verlanglijstje maken.

Natuurlijk kunnen we wel globaal tips geven voor speelgoed dat in de smaak valt als cadeau voor een jongen van 6 jaar. Op deze leeftijd is bouwspeelgoed meestal een groot succes. Lego en Playmobil zijn meestal erg geliefd. Het mooiste van dit speelgoed is dat je heel veel keuze hebt qua thema’s en dus altijd iets kunt vinden dat aansluit bij de interesses van de jarige.

Vanaf een jaar of 6 spelen veel kinderen ook vaak buiten. Buitenspeelgoed is daarom ook zeker een aanrader. Een step, een voetbal, een minitrampoline, een paar inline skates of een fiets: het is allemaal een succesvol cadeau voor een jongen van 6 jaar. Het staat garant voor uren plezier in de tuin of in de buurt.

Met 6 jaar gaan veel kinderen ook naar groep 3. Vanaf dat moment leren ze tellen, schrijven, lezen, spellen en nog heel veel meer. Met een mooi educatief cadeau kun je ze hierin helpen en motiveren. Leerzame werkbladen, oefenboekjes en educatieve spelletjes zijn stuk voor stuk een leuk cadeau idee voor een jongen van 6 jaar.

LEGO Ninjago set

Ninjago is een ontzettend populaire serie onder kinderen en de LEGO sets van Ninjago gaan als zoete broodjes over de toonbank. Je zult jezelf ongetwijfeld populair maken met één van deze sets. Aanraders zijn de LEGO Ninjago Kai’s Vuurdraak set en de LEGO Ninjago Lloyds Racewagen set.

Cadeau idee voor een jongen van 6 jaar

Heb je behoefte aan meer concrete cadeau suggesties voor een jongen van 6 jaar oud? Dan helpen wij je natuurlijk graag op weg. Wij delen enkele tips voor leuke cadeaus waarmee je zeker populair zult zijn op de kinderverjaardag.

Krokodil met kiespijn

Het spel Krokodil met kiespijn is al generaties lang een groot succes bij kinderen en is ook nu nog een leuk cadeau voor een jongen van 6 jaar. Druk omstebeurt een tand van de krokodil naar beneden, maar pas op dat je zijn zere tand niet aanraakt!

Play-Doh Pizza Oven

Met Play-Doh klei kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. De Play-Doh Pizza Oven geeft ze de mogelijkheid om de lekkerste en meest originele pizza’s te creëren. De set heeft alles om de kaas te raspen, pizza’s te maken en af te bakken.

Pokémon Clip ‘n’ Go Poke Belt

Is de jarige helemaal fan van Pokémon? Dan is de Pokémon Clip ‘n’ Go Poké Belt een must have. Met deze riem, pokéballs en Pikachu waant de 6-jarige zich een echte Pokémontrainer.

Big Bang Boards Milky Way Mini Cruiser

Big Bang Boards heeft ontzettend coole skateboards voor beginners en gevorderden. Een must voor de liefhebbers van skateboarden en stunten. De stoere Milky Way Mini Cruiser is perfect geschikt als cadeau voor een jongen van 6 jaar.

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 3 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 4 jaar?

Bekijk cadeau tips

Op zoek naar leuke cadeaus een jongen van 5 jaar?

Bekijk cadeau tips

Maak een verlanglijstje op Wensenlijstjes.nl

Ben jij de ouder van de jarige job of werk je mee aan het organiseren van een kinderverjaardag? Dan is er uiteraard veel te regelen en in goede banen te leiden. Gelukkig kun je Wensenlijstjes.nl gebruiken om alle gasten van de verjaardag te voorzien van een cadeau idee voor een jongen van 6 jaar. Jullie stellen samen kunnen hier het online wensenlijst opstellen en deze eenvoudig delen met alle genodigden. De gasten kunnen vervolgens zelf een leuk cadeau kiezen en afstrepen van de lijst. Geen dubbele en ongewenste cadeaus meer voor de jarige en jouw taak als organisator is direct een stuk makkelijker!

Verlanglijstje maken

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online