Het merk van nu voor je kleintje van Little Dutch; een inspiratiebron voor elk wensenlijstje

Little Dutch Trein

Little Dutch trein

Het speelgoed van Little Dutch bestaat uit hoogwaardige en tijdloze materialen. De avontuurlijke Little Dutch trein is ontworpen met oog voor detail en een hart voor duurzaamheid. Het is speelgoed dat niet alleen vermaakt, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van hun kind, waarbij de ontwikkeling van fijne motoriek, cognitieve vaardigheden en sociale interactie centraal staat. De Little Dutch trein is niet alleen een speelgoed dat de kamer van je kind opfleurt, maar het is ook een duurzame keuze. Gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het heel lang mee kan gaan.

Little Dutch Speelgoed 1 jaar

Het uitgebreidde assortiment dat speeltjes voor de kleintjes omvat, zoals een Little Dutch treinbaan xl waar ze de leukste creatieve opties om telkens weer nieuwe combinaties te bouwen.

Little Dutch pop

De Little Dutch pop is meer dan een knuffelvriend; het bied hun veiligheid en troost. De Little Dutch pop neemt de kinderen mee op avontuur, het stimuleert hun inlevingsvermogen en het leert hun zorgen voor anderen. Deze lieflijk vervaardigde poppen, gekenmerkt door hun zachte materialen en vriendelijke gezichtsuitdrukkingen, nodigen hun uit tot knuffelen. Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij het ontwerp van elke Little Dutch pop. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze zacht en veilig voor kinderen om mee te spelen en te knuffelen. Bovendien zijn de Little Dutch poppen duurzaam ontworpen, zodat ze jarenlang speelplezier kunnen bieden.

Little Dutch keuken

Items die de fantasie van oudere kinderen prikkelen, zoals de Little Dutch keuken. Het inspireert rollenspel, creativiteit, motoriek en verbeelding. En de Little Dutch keuken staat ook nog eens leuk, het geeft ook een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer.

Little Dutch loopfiets

Deze super leuke loopfietsjes van Little Dutch helpt je kind bij het ontwikkelen van hun balans, coördinatie en motorische vaardigheden, en dient als voorbereiding op het leren fietsen op een fiets met trappers. Kinderen krijgen het vertrouwen die nodig is om te fietsen op een speelse en natuurlijke manier. De verstelbare zadelhoogte zorgt ervoor dat de fiets meegroeit met je kind.

Little Dutch poppenbed

Een poppenbed is meer dan slechts een speelgoed; het is een hulpmiddel dat bijdraagt aan de ontwikkeling van vaardigheden bij kinderen. Het stimuleert hun creativiteit.

Verlanglijstje maken?

Via Wensenlijstjes.nl kun je eenvoudig online een verlanglijstje maken en doorsturen naar al je vrienden en familie. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online