Waarom zijn hydrofiele doeken XL onmisbaar voor elke ouder?

Wat zijn hydrofiele doeken XL?

Hydrofiele doeken XL zijn extra grote doeken gemaakt van een speciale stof die heel zacht en super absorberend zijn. Ze zijn veelzijdig en hebben een ademend vermogen. Ze zijn duurzaam voor dagelijks gebruik. Hoe meer je het wast, hoe zachter het wordt, wat heerlijk is voor de huid van je baby. De doek is extra groot (120 x 120 cm), zodat je je kindje makkelijk kan inwikkelen. Deze doeken worden vaak gebruikt tijdens borstvoeding, bij het verschonen van luiers, als spuugdoekje, als lichte deken, of zelfs als bescherming tegen de zon.

hydrofiele doeken

Waarom kiezen voor hydrofiele doeken XL?

Er zijn veel redenen waarom ouders kiezen voor hydrofiele doeken XL. Hier zijn een paar voordelen: Groot formaat, het XL formaat maakt ze nog handiger omdat je meer oppervlakte hebt om mee te werken. Ze zijn absorberend, ze nemen vocht snel op, wat ze perfect maakt voor het schoonmaken van knoeipartijtjes. Ze zijn erg zacht, de stof voelt heel aangenaam en vriendelijk voor de gevoelige huid van je baby. Ze zijn erg veelzijdig, je kunt ze voor van alles gebruiken, afdrogen na een badje, inbakeren tijdens een slaapje of als dun dekentje tijdens een wandeling.

inbakeren

Inbakeren met een hydrofiele doek XL

Inbakeren met een hydrofiele doek XL kan je baby helpen rustiger te slapen. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het inbakeren met een hydrofiele doek.

Leg de hydrofiele doek op een vlakke ondergrond in een diamantvorm (een punt wijst naar boven). Vouw de bovenste punt naar beneden zodat een rechte lijn ontstaat. De vouw moet ongeveer een derde van de hoogte van de doek zijn. Leg je baby met zijn/haar schouders net onder de vouw van de doek. De hals van je baby moet vrij blijven om verstikking te voorkomen.

Neem de linkerzijde van de doek (vanuit jouw perspectief) en trek deze strak over de linkerarm en borst van de baby. Stop de doek onder de rechterzijde van de baby’s lichaam, onder de rug en heup. Vouw de onderste punt van de doek omhoog over de voetjes van de baby. Laat voldoende ruimte bij de benen zodat je baby ze nog kan buigen en bewegen. Dit is belangrijk voor de heupontwikkeling. Neem de rechterzijde van de doek en trek deze over de rechterarm en borst van de baby. Wikkel de doek strak om de baby en stop de uiteinden stevig onder de linkerzijde van de baby’s lichaam.

Tips Zorg ervoor dat de doek strak genoeg zit om de armen op hun plaats te houden, maar niet te strak dat het de ademhaling of bloedcirculatie belemmert. Laat altijd voldoende ruimte bij de heupen zodat je baby zijn/haar benen kan bewegen. Gebruik inbakeren alleen tijdens het slapen en niet wanneer de baby wakker is. Stop met inbakeren zodra de baby begint te rollen (meestal rond de 4-6 maanden). Veiligheid Inbakeren is niet voor elke baby geschikt, dus overleg altijd met je arts of verloskundige voordat je begint met inbakeren. Zorg ervoor dat de baby op zijn/haar rug slaapt om het risico op wiegendood te verminderen. Met deze stappen kun je je baby veilig en effectief inbakeren met een hydrofiele doek XL.

In 3 gemakkelijke stappen deel je je online verlanglijstje met familie en vrienden

verlanglijstje

Registreer en maak een online verlanglijstje

verlanglijstje delen

Deel je verlanglijstje met familie en vrienden!

verlanglijstje kado's

Ontvang de cadeautjes van je online lijstje en geniet!

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online