Housewarming cadeau tips!

Yes! Het is gelukt om in deze tijd een woning te bemachtigen! Door de drukte en gekte in de woningmarkt is het moeilijk om je ideale huis te kopen. Des te meer reden om een housewarming party te organiseren en je nieuwe woning te laten zien aan je familie en vrienden.

Dan is de vraag, welk cadeau geeft je nou iemand voor zijn housewarming party? Je weet misschien niet precies wat ze allemaal al hebben of wat voor een stijl ze hebben toegepast in het nieuwe huis. We hebben een lijst gemaakt van housewarming gifts die origineel zijn en altijd van pas komen in een nieuwe woning.

1. Wijnglazen

Van wijnglazen of champagneglazen kan je er nooit genoeg hebben. Een mooi housewarming cadeau om te geven dus. Mooi glazen op een mooi gedekte tafel maken de avond helemaal af! Laat je hier inspireren!

2. Kookboek

Een nieuw huis en wellicht een nieuwe keuken. In ieder geval moet er lekker worden getafeld in het nieuwe huis en wat is er nou leuker om inspiratie op te doen en heerlijke gerechten te maken uit een nieuw kookboek.

3. Snijplank of serveerplank

Tegenwoordig is een snijplank geen plastic ding meer wat in de la ligt. Vandaag de dag krijgt de snijplank of serveerplank een mooie plek in de keuken. Deze mag gezien worden. Kijk hier voor een mooie selectie aan serveerplanken.

4. Aroma diffuser

Een aroma diffuser is bijna een must in een woning. Verspreid heerlijke geuren door je huis door de etherische olie (beschikbaar in vele geuren) toe te voegen aan het water. De aroma diffuser zorgt ook voor de luchtvochtigheid tijdens de droge dagen.

5. Vaas

Vaak worden er bloemen gegeven bij een housewarming party, maar wat nou als ze geen vaas hebben? Dan komt jouw cadeau heel goed uit. Een mooie vaas waar de bloemen prachtig in worden getoond. Laat je hier inspireren door de vele vormen en maten aan vazen.

Maak een housewarming verlanglijstje!

Ben je bang dat je vrienden en familie misschien met cadeau's aankomen waar je misschien niks aan hebt, of niet passen in je nieuwe interieur, dan kan je dit voor zijn door je housewarming verlanglijstje aan te maken en deze te delen. Zoek in de vele miljoenen aan producten en voeg deze toe aan je housewarming verlanglijstje. Kan je je product niet vinden, dan ook handmatig nog housewarming gifts toevoegen aan je verlanglijstje. Je kan je ook laten inspireren door de verschillende inspiratie categorieën. Is je housewarming verlanglijstje af, dan deel je deze eenvoudig via WhatsApp met je familie en vrienden!

KeuzeCadeau kaart als housewarming cadeau

Keuze cadeau kaart bestellen

Mocht je nou echt niet kunnen kiezen wat voor een housewarming cadeau je wilt geven, kan je altijd nog kiezen voor de KeuzeCadeau kaart. Met deze cadeaubon heb je zelf de keuze bij welke winkel je deze wilt inwisselen. Je kan kiezen uit meer dan 100 verschillende winkels, zoals: de Bijenkorf, Wehkamp, FonQ, Bol.com, ICI Paris XL en vele anderen.

Het bestellen van een KeuzeCadeau kaart doe je eenvoudig via wensenlijstjes.nl.

Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online