De 5 leukste vaderdag cadeaus! En meer tips!

20 juni is het weer vaderdag!

20 juni is het weer zover. Dan is het weer vaderdag. De dag om je vader weer eens goed te verwennen. Maar wat moet je hem nu weer geven? Ieder jaar is het weer een zoektocht naar het mooiste vaderdag cadeau. Hier vind je de top 5 vaderdag cadeaus voor dit jaar.

1. Boek - Derksen - Michel van Egmond

Boek Derksen - Michel van Egmond

De bestseller van dit moment! Johan Derksen, een van de meest controversiële tv persoonlijkheid, die geen blad voor zijn mond neemt. In deze openhartige biografie leer je Johan Derksen nog beter kennen.

€ 21,99

Direct bestellen!


2. RITUALS The Ritual of Samurai Giftset Medium

RITUALS The Ritual of Samurai Giftset Medium

Deze prachtige medium gift set is het perfecte cadeau voor vaderdag! Het bevat een 2x doucheschuim (200 ml), body moisturizer (70 ml), scheercrème (70 ml) The Ritual of Samurai. Je vader zal heel blij zijn met deze verzachtende producten, op basis van bamboe en Japanse munt.

€ 29,90

Direct bestellen!


3. Xiaomi Mi Band 6 - Activity tracker

Xiaomi Mi Band 6 - Acitivity tracker

Je vader zal super blij zijn met deze Xiaomi Activity tracker. Dit zal hem nog meer motiveren om lekker te gaan sporten. Koppel deze tracker aan je smartphone en houdt je voortgang bij. Fitte vader!!

€ 40,72

Direct bestellen!


4. Happy Socks Vaderdag 3P Giftbox

Happy Socks Vaderdag 3P Giftbox

Sokken, je kan er niet genoeg van hebben! Deze sokken van Happy Socks zijn speciaal gemaakt voor je allerliefste vader. Hij zal ze met trots dragen, en dat kan ook want ze vallen bij iedereen in de smaak. Ook in de was zijn deze gemakkelijk terug te vinden :)

€ 29,95

Direct bestellen!


5. Kookboek - Simpel - Yotam Ottolenghi

Simpel - Ottolenghi

Eenvoud in de keuken, daar draait het om in dit kookboek van de bestseller auteur Yotam Ottolenghi. Een ideaal cadeau voor de vader in de keuken. Eenvoudige gerechten zonder de Ottolenghi smaak af te doen!

€ 32,00

Direct bestellen!


Copyright Wensenlijstjes.nl - van Tour Online